Samuraj väljer Blikk

Samuraj
I luleå ligger det prisbelönta konsultföretaget Samuraj som har över 10 års erfarenhet att utveckla företag inom kommunikation och sälj, men som också är stolta ägare och utvecklare av det egna varumärket Virtual Light VR. Att resa i tiden och uppleva historiska händelser är nu inte längre en omöjlighet tack vare Virtual Reality. Nu behöver man dessutom inte åka särskilt långt för att få prova på att kliva in i den virtuella världen, det räcker med en besök till Storgatan 9 i Luleå.

När Luleåföretaget sökte ett verktyg som löser deras administrativa problem inom kundhantering och fakturering kom valet, efter en tids sökande, att falla på Blikk. Vi i Blikk-teamet är naturligtvis jätteglada att ett så spännande företag väljer att köra Blikk för att hantera alla sina kunder, uppdrag, projekt och timmar.

Vi hälsar dem varmt välkomna till Blikk!

För att läsa mer om Samuraj och hur de kan skräddarsy ditt företags egna VR-upplevelse, hjälpa er till en bättre kommunikation eller till en effektivare marknadsföring, surfa in på deras hemsida www.samuraj.se

PS. Är du nyfiken på att veta hur Blikk skulle kunna hjälpa ditt företag till en enklare administrativ vardag där fakturering och tidrapportering går av bara farten? Kontakta oss på 0911-25 73 00 eller kom upp till vårt kontor på Storgatan 48 (ovanför Team Sportia) och hälsa på.

Hälsningar,

/Blikk-teamet

 

 

 

 

 

Upptäck fördelarna med Blikk!