Redovisningsbyråer sparar tid och utvecklas med sina kunder

Notera att dessa nyheter och funktioner avser en äldre version av Blikk – Blikk Classic!

För några månader sedan lanserades Blikks byråportal för redovisningsbyråer och ekonomiföretag som vill förenkla sin administration.

Via den smidiga portalen får byråerna tillgång till sina kunder som använder Blikk, och kan där sköta all lönehantering på ett och samma ställe, och slipper slösa tid på att hoppa mellan olika system.

Att Blikk dessutom är sömlöst kopplat till de vanligaste ekonomisystemen som exempelvis både Fortnox lön och Visma eEkonomi/Visma Lön underlättar också då en majoritet av Blikks användare är kopplat mot någon av dessa system. Kunderna rapporterar sin tid i Blikk (antingen via dator eller mobil) och redovisningsbyrån slipper arbetet med att sammanställa tidslappar och leta och summera timmar från olika ställen. Nu kan byrån istället hantera alla löner med bara något klick.

 

EY i Piteå och Malin Mäntyranta var ett av de företag som tidigt såg potentialen i Blikks byråportal och såg nyttan i sin egen verksamhet.

 

{ Genom Blikks byråportal kan jag på ett enkelt sätt hämta och importera information från ett kundföretag för bland annat lönebearbetning.
Malin Mäntyranta, EY

 

Med partnerportalen slipper byrån också sammanställningen av alla lösa kvitton för utlägg och resor. Med den smarta kvittohanteringen i Blikk kan kunden enkelt fota sitt kvitto direkt på plats, och dessutom markera om utlägget ska faktureras, och mot vilket projekt. Enkelt för kunden, och enkelt för byrån, som hittar alla kvitton digitalt i Blikk. Dessutom direkt kopplat till rätt projekt

 

 

På det här sättet kan redovisningbyråerna ta steget att bli mer digitala, något som Erika Gabrielsson på redovsningsbyån SESEK kan intyga.

 

{ Med Blikks partnerportal har vår löneadministration blivit mer digitaliserad och effektiv. Kunden uppdaterar själv portalen och vi hämtar informationen fotad, konterad och klar. Smidigt för oss, och för vår kund
Erika Gabrielsson, SESEK

 

Vill du veta mer om vad det innebär att bli Blikkpartner och vilka fördelaktiga partnerupplägg vi har att erbjuda? Läs mer här eller kontakta oss direkt via info@blikk.se

 

 

Upptäck fördelarna med Blikk!

Relaterade artiklar

Projektmetoder

BLOGG

Ny undersökning: stort förtroende för revisions- & redovisningsbranschen

Förtroendet för revisorer, redovisningskonsulter och skatterådgivare är fortsatt starkt och har dessutom ökat under det senaste året.

Jobba med projektplanering

BLOGG

Blikk erbjuder komplett byråstöd kostnadsfritt till små byråer

Blikk erbjuder nu det molnbaserade byråstödet Blikk Byrå (Free) helt kostnadsfritt och utan tidsbegränsning för mindre byråer.

Norengs

BLOGG

Effekt av pandemin: ökat tryck på redovisningsbranschen

En trend inom redovisningsbranschen är att allt fler företag efterfrågar digital redovisning och rådgivning som blickar framåt.

Några av våra supernöjda Blikk-kunder

JDG revision
Rockstore Engineering
Elite Accounting
Mero Rekrytering