Projekt

Få koll på kommande, pågående och avslutade projekt

Håll mindre i huvudet, på skrivbordet och på hårddisken – lägg det i Blikk istället. Skapa projekt direkt från vunna affärsmöjligheter eller direkt på en kund. Dra och släpp dokument och epost direkt på webbläsarfönstret och spara så att all information finns på ett ställe där alla berörda kan komma åt den. Blikk hjälper dig att hålla fler projekt igång samtidigt, med mindre arbetsbelastning och bättre kvalitetssäkring

Skapa projekt snabbt och enkelt från affärsmöjlighet eller kund

Blikk innefattar hela kedjan från första kontakten med kunden till dess att affären är vunnen eller förlorad. Vid en vunnen affär kan du enkelt omskapa affärsmöjligheten till ett projekt, vilket gör att du får med all kundhistorik till projektet.

Hantera löpande- och fast pris

För varje projekt kan du välja typ av fakturering beroende vilket avtal som du har med din kund, exempelvis fast pris, löpande och om projektet har ett takpris eller ska delfaktureras.

Lägg upp och administrera både interna och externa projektmedlemmar

I Blikk är det enkelt att administrera medlemmarna i projektet, och du kan även lägga till både interna och externa projektmedlemmar samt anhöriglistor till dessa.

Arbeta smartare med färdiga checklistor, mallar och sökbara etiketter

I projektmodulen hittar du färdiga checklistor och mallar som kan förenkla ditt arbete. Du kan även använda dig av sökbara etiketter för att snabbt hitta runt i projektmodulen.

Projektplanering

I Blikk får du en tydlig överblick över alla pågående och avslutade projekt och de jobb som ska göras. Du ser hur alla projekt fortlöper med tider och beroenden.

Projekttavlor med dra-och-släpp-funktion

I projekttavlan hittar du ”att göra listor ” med uppgifter som är kopplade till det specifika projektet. Genom att namnge, delegera och tidsbestämma uppgifterna enligt den projektprocess som passar er får ni full kontroll över vilka uppgifter som ska göras av vem och när. Alla projektmedlemmarna kan också hålla varandra uppdaterade med övrig projektinformation via det smarta och dynamiska anteckningsfältet.

Avvikelsehantering

I Blikk är det enkelt att rapportera ändrings- och tilläggsarbeten för alla ändringar och tillägg som sker i projekten. Det gör du helt enkelt genom att fotografera avvikelsen och spara bilden direkt i det rätta projektet. Om du vill kan du även skapa en arbetsorder av avvikelsen direkt från mobilen och få ett komplett fakturaunderlag när arbetet är gjort.

Tidrapportering

Kombinera Blikks projektplanering med tidrapporteringsmodulen och ni får total koll på era projekt, ned till minsta arbetsmoment om ni så önskar.

Budget, utfall och rapporter

Bakom de flesta lyckade projekt ligger en lyckad planering till grund. Med Blikk får du automatiskt med dig dina förkalkyler in till projektet vilket göra att du hela tiden kan följa projektets kostnader i realtid och få en signal när det sker avvikelser i förhållande till projektets kalkylerade budget. Du hittar även rapporter över dina utvalda nyckeltal vilket ger dig en snabb överblick över läget för dina pågående, planerade och avslutade projekt.

Personalliggare

Med Blikk Personalliggare slipper du alla tidssedlar och handskrivna rapporter eftersom systemet är sammankopplat med marknadens bästa tidrapporteringssystem, nämligen Blikk Tid.


Det här får du med Blikk Personalliggare:

 

  • Helt godkänd enligt Skatteverkets regler för personalliggare
  • In och utcheckning
  • Positionering
  • Möjlighet att koppla ihop med Blikk Arbetsorder
  • Möjlighet att koppla ihop med Blikk Projekt
  • Smidig hantering av UE
  • Korrekta fakturaunderlag med några enkla knapptryck
Läs mer