Prisbelönt revisionsbyrå växlar upp med smart byråstöd

Prisbelönt revisionsbyrå växlar upp med smart byråstöd

JDG Revision vinner pris på pris för sitt digitala fokus. När branschverktyget för tidrapportering och projektuppföljning blev för trubbigt föll valet på Blikk Byrå.

– Blikk underlättar både den interna administrationen och samarbetet med kunderna, berättar Daniel Linsten, VD och Auktoriserad revisor på JDG Revision.

 

Digitaliseringens framfart har moderniserat branschen och medfört att såväl byråernas som kundernas behov förändrats. En av dem som gått i bräschen för denna utveckling är revisionsbyrån JDG Revision, som genom åren mottagit flera utmärkelser för sitt digitaliseringsarbete och vunnit FAR:s pris Årets framtidsbyrå 2022.

– Vi är övertygade om att en modern revisionsbyrå ska vara coachande och i högsta möjliga mån digitalisera sina arbetssätt för att låta kunden få göra det bästa av sin tid på jobbet, säger Daniel Linsten.

JDG Revision arbetade tidigare i en branschlösning som inte passade deras behov. De behövde en lösning som enkelt kunde integreras med såväl egna system som kundernas. Efter att ha jämfört flera system på marknaden föll valet på Blikk Byrå.

– Blikk löste våra utmaningar med bra funktioner och kunde dessutom integreras med marknadens vanligaste ekonomi- och lönesystem. Utöver det fastnade vi för det användarvänliga gränssnittet, berättar Daniel Linsten.

 

En naturlig del av vardagen

I dag är Blikk en naturlig del av byråns vardag.

– Vi använder dagligen systemet för vår egen tidrapportering och projekthantering och sedan vecko- eller månadsvis för att utvärdera lönsamhet och annat som är kopplat till vår affär, säger Daniel Linsten och fortsätter:

– I vårt arbete ingår det många gånger att hjälpa kunder med val av teknik och där landar vi ofta i att rekommendera någon av de andra Blikk-editionerna som är anpassade för kundernas förutsättningar och behov.

Läs mer: Så underlättar du tidrapporteringen för dina anställda

 

Ett smidigare samarbete med kunderna

Daniel och hans kollegor har även stor nytta av Blikks partnerportal, där de har möjlighet att bjuda in och samarbeta med sina kunder. I portalen kan de bland annat dela dokument med varandra, men för de kunder som själva använder Blikk har JDG även möjlighet att sakgranska och exportera kompletta löneunderlag.

– Vi jobbar nära våra kunder och det blir förstås mycket smidigare när vi får arbeta i samma verktyg, berättar Daniel Linsten och fortsätter:

– Det gör också att vi kommer långt från den klassiska byrån som du skickade en hög med kvitton till en gång i månaden och blir istället en ”one-stop-shop” för finansiella frågor, avslutar han.

Läs mer: Goda anledningar att digitalisera företagets kvittohantering

Upptäck fördelarna med Blikk!

Relaterade artiklar

Amando Morino - Vikta Partner

BLOGG

Så effektiviserade norrlandsbyrån sitt dagliga arbete

Med hjälp av Blikk Byrå har norrlandsbaserade Vikta Partner fått ett komplett byråstöd som underlättar vardagen.

resursplanering

BLOGG

Ekonomibyrån om Blikk KYC & AML: ”Underlättar vår vardag”

”När Blikk Byrå nu utökas med en KYC-lösning som uppfyller våra behov slipper vi tidskrävande arbete i flera system.”

claus-thingvall-advise-north

BLOGG

Smart digitalisering tog Advise North från 2 till 10 anställda på rekordtid

Genom att ligga steget före i digitaliseringen har Advise North kunnat växa snabbt, utan att tumma på kundleveransen.

Några av våra supernöjda Blikk-kunder

JDG revision
JDG revision
Elite Accounting
Mero Rekrytering