Resursplanering

Har du tröttnat på resursplanering i excel? Med Blikk Resursplanering får du fullständig översikt över din beläggning och dina anställdas tid, samtidigt som du säkerställer att dina projekt blir klara i tid.

Resursplanering (planerad Q1 2020)

  • Underlätta projektstyrningen och håll era deadlines 
  • Få en fullständig översikt över din beläggning och anställdas tid
  • Allokera resurser på olika uppgifter och aktviteter 
  • Ändra och omfördela arbetsuppgifter 
  • Undvik överbelastning eller underbemanning 
  • Öka debiteringsgrader och lönsamheten 

Resursplaneringen finns just nu i vår äldre produkt Blikk Classic. Kontakta oss om du vill veta mer om resursplaneringen i Blikk Pro och Blikk byrå. 

Via resursvyn planerar du din personal eller dina maskiner

I Blikks resurssplaneringsverktyg visas uppbokad tid för den anställde eller den maskin som ska användas.

Om resursen används i flera aktiviteter kommer också detta att synas, vilket gör det enkelt att se eventuella krockar mellan aktiviteternas behov av resurser.

Överblick över ordrar, interntid och affärer

I Blikks aktivitetsvy får du en tydlig överblick om när i tiden olika aktiviteter äger rum.

Aktivitetsvyn visar när de olika aktiviteterna infaller och hur de ligger i förhållande till varandra. Med en bra översikt blir det enkelt att sköta all resurshantering – så du får tid över till annat.   

Se och planera ditt teams aktiviteter direkt i veckovyn

I Blikks veckoplanering ser du hela ditt teams aktiviteter samtidigt och med den smidiga dra-och-släpp funktionen kan du enkelt göra justeringar i resursplaneringen.

Tydligt vid överbelastning och underbemanning

I Blikk matchas planerad tid mot befintligt schema och i systemet kan du tydligt se över- eller underbokning mot förväntad arbetstid.

Utöver att funktionen hjälper er att spara pengar så ger den en jämnare arbetsbelastning och nöjdare medarbetare.

Integrera Blikk med andra system och minska manuell hantering 

Med integrationskopplingen till Visma eEkonomi, Visma Administration och Fakturering får du fullständig koll på projekten hela vägen fram till fakturering.

Läs mer

Fortnox-integrationen ger stöd för hela projektprocessen. Från nytt projekt och kund, till rapportering av tid, material, utlägg, leverantörsfakturor och fakturering.

Läs mer

Underlätta lönekörningen. I Blikk kan du exportera löneunderlag av det format som stöds av Visma Lön, Fortnox Lön, Crona Lön, Kontek Lön och Hogia Plus.

Läs mer

Importera företagsdata från Checkbiz när du lägger till en ny kund. Med integrationen hämtar du organisationsnummer och kontaktuppgifter.

Läs mer

Blikk erbjuder 

Molnbaserad tjänst

Blikk är molnbaserat och tillgängligt överallt där det finns en internetuppkoppling. Det finns även en mobilapp för nedladdning på både iPhone- och Androidenheter.

Om mobilappen

Kostnadsfri support

I vårt hjälpcenter hittar du både guider och svar på vanliga frågor. Du kan också ringa eller chatta med vår support (vardagar 8-17) direkt inne från systemet om du behöver mer hjälp. 

Utforska hjälpcenter

Utbildningar & rådgivning

Boka utbildning eller rådgivning. Vi hjälper er med att hitta rätt arbetssätt och utbildar era användare. Innehållet är anpassat för din verksamhet och det finns olika paket att välja mellan.

Läs mer

Inga bindningstider

I Blikk finns inga bindningstider. Du kan välja att få en faktura varje månad eller betala 12 månader åt gången. Väljer du årsfaktura får du även en rabatt på dina licenskostnader.

Se licenser & priser 

Vill du se hur Blikk kan hjälpa ditt företag? 

Testa Blikk gratis i 14 dagar eller boka en demo idag.