För dig som är eller vill bli återförsäljare

Teama upp med oss och tipsa om Blikk till dina kunder. Vi samarbetar gärna med byråer/partners och erbjuder fördelaktiga partnerupplägg så att du kan öka intäkterna, samtidigt som du förbättrar samarbetet med dina kunder.

Det finns många fördelar med att samarbeta med dina kunder i Blikk

  • Öka konkurrenskraften genom att erbjuda ett komplett byråkoncept till dina kunder
  • Spara tid och jobba på ett standardiserat sätt med dina kunder som använder Blikk
  • Förenkla hanteringen av tidrapporter, kvitton, utlägg och löneunderlag
  • Dela viktiga dokument och årshandlingar
  • Underlätta kommunikationen med dina kunder genom att skicka meddelanden i Blikk
  • Minska risken för felinmatningar, slipp stansning och dubbelarbete

    Är du en mindre byrå med upp till två användare? Då kan du även använda all funktionalitet i Blikk Byrå – helt kostnadsfritt!

Bjud in dina kunder till att samarbeta i Blikk

I Blikk Byrås partnerportal har du möjlighet att bjuda in dina kunder till samarbete i Blikk. Du kan direkt skapa och aktivera konton för dina kunder eller bjuda in för att testa vissa editioner helt kostnadsfritt under 14 dagar. Om du har bjudit in en kund till en kostnadsfri testperiod så kontaktar vi alltid dig för att se hur vi kan hjälpa till med t ex online-demos för din kund och andra frågor som kan uppstå under utvärderingsperioden.

I vårt hjälpcenter kan du läsa mer om funktionaliteten/samarbeten i partnerportalen.

Välj den version av Blikk som passar din kund bäst

Det finns flera olika editioner av systemet att välja mellan, den Blikk-edition du väljer att bjuda in din kund till beror helt och hållet på den funktionalitet som kunden behöver och hur ni vill kunna samarbeta i Blikk. 

Teckna ett återförsäljaravtal med Blikk

Genom att teckna ett ÅF-avtal med oss har din byrå möjlighet till både provisioner och rabatterade priser, upplägget varierar beroende på den edition som din kund använder. Vi hjälper till med både införsäljning och demos för dina kunder och sköter även den dagliga supporten. Om du vill att alla inom din organisation ska veta mer om Blikk kan vi även erbjuda webbinarier och utbildningar för dig och dina kollegor. Vårt motto är att det ska vara så enkelt som möjligt för er! 

Är din byrå intresserad av att teckna ett ÅF-avtal? Kontakta oss så berättar vi mer.

Vill du boka in en demo för din kunds räkning? Fyll i alla uppgifter nedan, så hör vi av oss inom kort. 

 

 

Integrationer som minska administrationen

 

Slipp dubbelarbete genom Blikks integration med Visma eEkonomi och Visma Administration. Sammanställ fakturaunderlag direkt och slipp stansande.

Läs mer

Synka kunder och artiklar mellan systemen, skapa upp nya projekt, hämta leverantörsfakturor och överför fakturaunderlag sömlöst.

Läs mer

 

Blikk erbjuder öppet API. Du som integratör kan skapa egna kopplingar för att kommunicera med Blikk och hämta och skriva information till ett annat system.

Läs mer

 

 

Lönehantering med några klick. Överför all rapporterad tidsdata via lönekoder till marknadens vanligaste lönesystem.

Läs mer

 

 

Läs mer om hur Blikk hjälper redovisningsbyåer  

BLOGG

Ny undersökning: Digitalisering ger ökad lönsamhet

Det lönar sig att digitalisera. Verksamheter med hög digitaliseringsgrad har bättre lönsamhet per anställd jämfört med företag som är mindre digitaliserade...

CASE

Norengs Redovisningsbyrå

Byråchefen Linda Asplund driver Norengs redovisningsbyrå i Gävle – ett familjeföretag sedan 60 år. Med hjälp av Blikk jobbar de mer effektivt i digitala flöden...

CASE

LR Revision & Redovisning 

När våra kunder jobbar i Blikk kan vi frigöra tid från att manuellt stansa verifikat och rapporterad tid, till att faktiskt göra någonting som är bättre för oss och för kunden…