Order

Full koll på alla pågående och utförda uppdrag

Med Blikk Arbetsorder får du full koll på alla pågående och utförda uppdrag. I realtid. Personalen får sin arbetsorder direkt i mobilen och kan enkelt rapportera tid på rätt jobb tack vare den oslagbara kombinationen med Blikk Tid.

Artiklar och prislistor

I Blikk hittar du artiklar och aktuella prislistor och du kan enkelt rapportera antalet förbrukade artiklar som är kopplade till arbetsordern, direkt när den är slutförd.

Bryt ned arbetsordern i arbetsmoment och maskintid

Blikk hanterar även arbetsordrar som består av olika arbetsmoment eller maskintider. Du väljer själv vilka arbetsmoment som arbetsordern ska bestå av. Du kan även lägga till maskiner och antal timmar en maskin har nyttjats för den specifika arbetsordern eller arbetsmomentet.

För- och efterkalkyler

Blikk arbetsorder gör det enkelt att skapa förkalkyler. Lika enkelt är det också att få kompletta underlag för efterkalkyler.

Följ arbetsordern från pågående till klarmarkerad

Med Blikk tappar du inte bort någon arbetsorder utan kan följa den hela vägen från pågående till klarmarkerad.

Tappa inte bort upparbetade timmar

Tack vare att Blikk arbetsorder kopplas mot Blikk tidrapportering kan medarbetare ute på fältet rapportera arbetsmoment, avvikelser, förbrukade artiklar och maskintider i sin mobil direkt efter slutfört uppdrag.

Enkelt att fakturera – allt finns med!

I Blikk samlas allt du behöver på ett och samma ställe. Med ett enkelt knapptryck har du ett komplett och specificerat underlag för fakturering och du slipper det tidskrävande arbetet med att manuellt räkna ihop arbetstimmar, maskintimmar och med att söka fram rätt pris på artiklar.

Slipp alla papper

Nu kan du rensa din kontorsyta och din bil från alla papperssedlar och samla all information i Blikk istället. Med Blikks mobila arbetsorder har du kontoret på fickan och kan hantera arbetsordern var du än befinner dig.

Hemkomstkontroll

Med vår hemkomstkontroll säkerställer du enkelt att din personal har kommit tillbaka, och på ett säkert sätt. Om ingen incheckning eller utcheckning har gjorts skickas det automatiskt ut ett larm till de i förväg valda kontaktpersonerna. Funktionen hemkomstkontroll innebär inte någon extra kostnad utan ingår i ditt Blikkabonnemang.

Läs mer