Nyheter och uppdateringar i Blikk – september 2022

På Blikk arbetar vi ständigt med att bli ännu bättre och vidareutveckla vår produkt. Under de senaste veckorna har vi hunnit släppa en rad mindre förbättringar som förhoppningsvis kommer att göra din vardag ännu enklare!

 

Språkstöd (engelska)

Från och med nu finns engelskt språkstöd tillgängligt både i desktop och mobilappen.*

För att byta språk i desktop klickar du på din profil högst upp i högra hörnet och ändrar sedan från svenska till engelska. I vårt hjälpcenter kan du läsa mer om hur du gör för att ändra språk i mobilappen.

*Vänligen notera att språkstödet i desktop inte är färdigställt i admin/inställningar. Vi arbetar vidare med att utöka språkstödet även till denna del av Blikk.

 

Integration med Flex Lön och Flex Payroll

Från och med nu är Blikk integrerat med lönesystemen Flex Lön (Classic) och Flex Payroll. Det innebär att du har möjlighet att exportera kompletta löneunderlag från Blikk och sedan överföra dessa till Flex-systemen.

I vårt hjälpcenter kan du läsa mer om hur integrationen fungerar.

 

Nyheter i rapporter

Rapport-modulen har utökats med ytterligare en rapport, parallellt som några av de befintliga rapporterna har uppdaterats:

  • Ny rapport: Totalt fakturerat per kund (EK13) – Denna rapport summerar det totalt fakturerade beloppet per kund under en viss tidsperiod. Format: Excel.
  • Ny kolumn i rapport: Projektkategori i EXC8 – Den befintliga rapporten EXC8 har kompletterats med en ny kolumn (Projektkategori) som gör det enklare för företag som jobbar med olika affärsområden att följa upp sina projekt och dess ekonomi.
  • Ny filtrering i rapporter: Projektetikett och Projektkategori i EX13 och EX14 – De befintliga rapporterna EX13 och EX14 har kompletterats med två nya filter (Projektetikett och Projektkategori), vilket underlättar för företag som vill göra månads- och kvartalsbokslut för olika delar av verksamheten.

 

Möjlighet att rensa bokföringsprojekt

Numera har du möjlighet att inaktivera eller ta bort bokföringsprojekt från Blikk. Något som underlättar om du har importerat inaktuella bokföringsprojekt från ett tidigare system. Listan med bokföringsprojekt har även kompletterats med en efterlängtad sökfunktion.

 

Avdrag för husarbete på offerter

Offerter som innefattar husarbete har nu uppdaterats, så att det tydligt framgår hur mycket totalbeloppet är, hur mycket avdraget för husarbetet är och hur mycket kunden ska betala.

Upptäck fördelarna med Blikk!

BLOGG

Prisade app-bolaget växlade upp med Blikk

Det prisbelönta techbolaget App Shack sparade både tid och pengar när de bytte fyra olika system mot affärssystemet Blikk.

BLOGG

3 användare berättar hur Blikk underlättar deras vardag

Här berättar tre av våra användare hur de använder Blikk i vardagen för att minska sin administration, spara tid och öka lönsamheten!

BLOGG

Tips för en lyckad tidsplanering i dina projekt

Här delar vi med oss av flera konkreta tips som hjälper dig att lyckas med tidsplaneringen i dina kommande projekt.