Ny beta-funktionalitet i Blikk Business – Affärsmöjligheter, vår nya Startsida och Uppgifter.

Goda nyheter! Vi utökar nu Blikk Business med tre nya moduler i Beta;

Skapa affärsmöjligheter och öka försäljningen

I Blikk Business finns nu möjligheter att jobba med affärsmöjligheter och offert.

I Säljtavlan kan du skapa affärsmöjligheter samt följa hela säljprocessen från t ex första förfrågan, till offert och förhandling. Flödet bygger på att affärsmöjligheten alltid ska ha en ny aktivitet/uppgift så att du aldrig tappar någonting mellan stolarna eller missar en viktig affär. Du som adminstratör kan under inställningar lägga in den säljpipe som ditt företag vill jobba med.

  • Använd offertverktyget för att skapa och redigera offerter, du kan bl a lägga till artiklar och antal, eventuella rabatter, addera fritext samt moderera de fält som du vill dölja eller lägga till i offerten. Här finns också versionshantering samt möjlighet att se interna kalkyler direkt i offerten. Vid vunnen affär kan du sedan välja att skapa en order.
  • Under Kontakter och fliken Engagemang får du en snabb översikt över alla Uppgifter, Affärsmöjligheter, Offerter och Ordrar som finns kopplade till kunden.

Se dina händelser och dela gemensamma nyheter och rutiner på Startsidan

  • Nyheter & rutiner – Använd nyhetsflödet på Startsidan som ett intranät. Du och dina kollegor kan lägga upp nyheter och rutiner som ska kommuniceras, bifoga bilder, gilla samt kommentera.
  • Mina uppgifter – Här ser du dina uppgifter som är tidsatta till idag. Du kan även se de uppgifter som är försenade.
  • Genvägar – Under genvägar kan ditt företag lägga upp viktiga gemensamma länkar som alla medarbetare kan se och ta del av.
  • Mina aviseringar – Här samlas notiser från systemet, t ex när det finns tid, kvitton och utlägg för dig att attestera.
  • Mina händelser – Här ser du ett personligt flöde med händelser när någon har nämnt dig i en kommentar på bland annat order, projekt och uppgifter

Uppgifter samlade på ett och samma ställe

I modulen Uppgifter kan du se en översikt på dina uppgifter, både de du skapat för dig själv samt de uppgifter som du tilldelats i exempelvis ett projekt.

  • Under Mina uppgifter ser du en vy över planerade uppgifter under de kommande fem dagarna. Här listas även alla uppgifter som inte har ett slutdatum.
  • När du skapar en ny uppgift har du möjlighet att bl a lägga till en beskrivning, checklista, bifoga filer samt sätta ett slutdatum för när uppgiften ska vara klar.

Beta-testa nya moduler
Vi erbjuder alla våra kunder i Blikk Business möjligheten att kostnadsfritt testa och ge feedback på beta-moduler allteftersom de släpps. Betatesterna är ett sätt för dig att få se vilka moduler som är på väg och en möjlighet för oss att få feedback på kommande funktioner. Funktionaliteten är ännu inte helt fastställd och ändringar kommer att göras innan modulen lanseras officiellt.

Adminstratörer får ett meddelande inne i systemet med ett erbjudande om att prova på ny beta-funktionalitet. Har du som administratör inte fått meddelandet?
Kontakta Blikk-supporten så hjälper de dig med att aktivera Beta.*

*För närvarande är Beta-funktionaliteten bara tillgänglig i desktopmiljö det vill säga inte i mobilappen. Alla frågor feedback och buggar som ni hittar under betatiden lämnas i vårt Forum. Alla inlägg tas emot av oss och feedbacken lämnas vidare, vissa inlägg kan komma att besvaras, däremot inte alla. På betamoduler- och funktionalitet erbjuder vi just nu inte någon support.

Upptäck fördelarna med Blikk!