Nu lanseras Blikk KYC & AML för alla användare

Nu lanseras Blikk KYC & AML till alla användare

Under de senaste månaderna har utvalda testpiloter haft möjlighet att använda Blikk Byrås KYC- och AML-lösning. Nu finns tjänsten tillgänglig för samtliga användare i Blikk Byrå och Blikk Byrå Free.

– Vi har fått väldigt positiv feedback från våra testpiloter. Det känns därför fantastiskt roligt att lansera vår KYC- och AML-lösning till alla användare, säger Kersti Bergström, produktchef på Blikk.

 

Ett varmt mottagande av byråerna

Redan från start har Blikk fokuserat på att ta fram en lösning som grundar sig i ekonomibyråernas behov. Resultatet är en molnbaserad KYC-lösning som gör det möjligt att arbeta i ett sömlöst flöde under hela processen, från allmän riskbedömning till kundkännedom, bevakning, händelser och avvikelser samt rapportering.

Bland ekonomibyråerna som börjat använda KYC-lösningen har tongångarna varit positiva.

– Blikks KYC-lösning är användarvänlig och visuellt tilltalande. Den är lättjobbad och det syns tydligt vad man har gjort, vad som har påbörjats och vad man ska göra härnäst. Att snabbt kunna se aktuell status för den allmänna riskbedömningen och kundkännedomen är något vi saknat i tidigare lösningar som vi testat, berättar Olivia Hedman, Redovisningskonsult på Ådemark Ekonomi.

 

Aktivera modulen eller boka en demo

Kunder i Blikk Byrå och Blikk Byrå Free har möjlighet att aktivera KYC-modulen direkt i systemet, medan byråer som ännu inte använder byråstödet uppmanas att boka en demo på Blikks hemsida.

– Vi ser fram emot att visa upp vår nya KYC-lösning och berätta mer om det sömlösa flödet som hjälper ekonomibyråer att uppnå kundkännedom och leva till kraven i penningtvättslagen, säger Rickard Palo, säljchef på Blikk.

Upptäck fördelarna med Blikk!

Våra kunder har ordet

”Efter implementeringen av Blikk har vi kunnat minska ner på antalet program, vilket har lett till stora tid- och kostnadsbesparingar.”

– Helena Wackt, Diem Ekonomibyrå, användare av Blikk Byrå

”Blikk är lätt att använda! Vi har en hel del medarbetare med begränsad teknikvana, men även för dem går det bra att tidrapportera via Blikks mobilapp.”

– Henrik Haltorp, InduMate Karlstad, användare av Blikk Pro

"Att kunna arbeta i ett sömlöst flöde med offerter, tidrapportering och ekonomisk uppföljning underlättar verkligen för oss."

– Christophe Mourou, Integration Design, användare av Blikk Pro

”Med Blikk sparar vi massor av värdefull tid. Vårt förra affärssystem var alldeles för tungarbetat och tidskrävande.”

– Maria Mogensen, Rockstore Engineering, användare av Blikk Business

”Tack vare Blikks partnerportal kan vi dela dokument och viktiga handlingar med våra kunder på ett snabbt och smidigt sätt!”

– Nicklas Paulsson, Qrev, användare av Blikk Byrå

Relaterade artiklar

Jobba med projektplanering

BLOGG

Ekonomibyrån om Blikk KYC & AML: ”Underlättar vår vardag”

”När Blikk Byrå nu utökas med en KYC-lösning som uppfyller våra behov slipper vi tidskrävande arbete i flera system.”

Projektmetoder

BLOGG

Vad innebär KYC? Vi reder ut alla frågetecken

KYC är ett begrepp som förekommer allt oftare. Men vad innebär det egentligen? Här berättar vi mer om vad KYC är och hur det påverkar dig.

Amando Morino - Vikta Partner

BLOGG

Så effektiviserade norrlandsbyrån sitt dagliga arbete

Med hjälp av Blikk Byrå har norrlandsbaserade Vikta Partner fått ett komplett byråstöd som underlättar vardagen.