Nyhet: Nu kan du integrera Blikk med Visma Lön Smart

Nu kan du integrera Blikk med Visma Lön Smart

Vi är mycket glada över att fördjupa vårt samarbete med Visma och vara den första externa aktören att kunna erbjuda en API-integration med deras nyaste lönesystem – Visma Lön Smart.

Som första externa aktör är Blikk numera API-integrerat med Visma Lön Smart. Det innebär att du enkelt och sömlöst kan föra över löneunderlag från Blikk till Lön Smart, utan att behöva exportera några lönefiler. På så sätt slipper du tidskrävande dubbelarbete och effektiviserar lönehanteringen.

 

Så fungerar integrationen

När löneunderlag ska skickas över till Lön Smart väljer man vad respektive registrering ska mappas mot i lönesystemet. Det finns en mängd färdiga löne- och frånvarokoder att välja mellan. I dagsläget är det inte möjligt att skapa egna koder.

I samband med att underlag förs över från Blikk skickas ett mejl till den som har gjort överföringen. Där framgår det vilka användare man kunnat skicka över avvikelser för samt om det finns avvikelser som inte gick att exportera.

När underlaget skickats över loggar man in i Lön Smart och klickar på Importera från integrerade tjänster (när lönekörningen skapats). Samtliga avvikelser hamnar då i kalendariet och på lönebeskeden.

Upptäck fördelarna med Blikk!

Våra kunder har ordet

”Blikk är lätt att använda! Vi har en hel del medarbetare med begränsad teknikvana, men även för dem går det bra att tidrapportera via Blikks mobilapp.”

– Henrik Haltorp, InduMate Karlstad, användare av Blikk Pro

”Efter implementeringen av Blikk har vi kunnat minska ner på antalet program, vilket har lett till stora tid- och kostnadsbesparingar.”

– Helena Wackt, Diem Ekonomibyrå, användare av Blikk Byrå

"Att kunna arbeta i ett sömlöst flöde med offerter, tidrapportering och ekonomisk uppföljning underlättar verkligen för oss."

– Christophe Mourou, Integration Design, användare av Blikk Pro

”Med Blikk sparar vi massor av värdefull tid. Vårt förra affärssystem var alldeles för tungarbetat och tidskrävande.”

– Maria Mogensen, Rockstore Engineering, användare av Blikk Business

”Tack vare Blikks partnerportal kan vi dela dokument och viktiga handlingar med våra kunder på ett snabbt och smidigt sätt!”

– Nicklas Paulsson, Qrev, användare av Blikk Byrå

Relaterade artiklar

Jobba med projektplanering

BLOGG

3 användare berättar hur Blikk underlättar deras vardag

Här berättar tre av våra användare hur de använder Blikk i vardagen för att minska sin administration, spara tid och öka lönsamheten!

Projektmetoder

BLOGG

Nyhet: Nu kan du integrera Blikk med Visma.net

Från och med nu kan Blikk kopplas ihop med ekonomisystemet Visma.net, vilket möjliggör arbete i ett komplett affärsflöde.

Tidrapportering

BLOGG

Prisade app-bolaget växlade upp med Blikk

Det prisbelönta techbolaget App Shack sparade både tid och pengar när de bytte fyra olika system mot affärssystemet Blikk.