Mobil App

Hela kontoret på fickan

En av de stora fördelarna med Blikk, förutom enkelheten, är dess mobila funktionalitet som låter dig utföra ditt arbete var du än är.

Kontakter

Nu är det enklare att ha bättre koll på kunderna. Med Blikk kan du lägga in kunder och skriva anteckningar direkt i mobilen efter avslutat möte.

Projekt

Skapa projekt direkt från vunna affärsmöjligheter eller direkt på en kund. Blikk hjälper dig att hålla fler projekt igång samtidigt, med mindre arbetsbelastning och bättre kvalitetssäkring

Utlägg

Hantera dina utlägg direkt i mobilen. Använd din mobilkamera för att fotografera kvittot och spara det direkt i Blikk.

Att göra

Skaffa en överblick över företagets uppgifter, enskilda medarbetares att-göra-listor och åtgärder som hör till specifika projekt och kunder.

Arbetsordrar

Med Blikk Arbetsorder får personalen sin arbetsorder direkt i mobilen och kan enkelt rapportera tid på rätt jobb tack vare den oslagbara kombinationen med Blikk Tid.

Tid

Rapportera tid direkt från mobilen och mot särskilda projekt eller aktiviteter. När ansvarig attesterat får du ett komplett löneunderlag och underlag för fakturering. Samtidigt har du sparat tid för alla inblandade.

Alla dina kontakter

Nu är det enklare att ha bättre koll på kunderna. Med Blikk kan du lägga in kunder och skriva anteckningar direkt i mobilen efter avslutat möte. Du grupperar kunder med egna etiketter och skapar uppgifter till dig själv och kollegorna, kopplat till en särskild kund eller projekt. Möjligheterna är många men enkla – så nu kan alla bidra till att hålla företagets kontakter uppdaterade

Få koll på din dag

Skaffa en överblick över företagets uppgifter, enskilda medarbetares att-göra-listor och åtgärder som hör till specifika projekt och kunder. Dra och släpp relevant information direkt där den hör hemma, sätt egna etiketter för att underlätta gruppering och sökning, eller fritextsök för att snabbt hitta rätt.

Hantera dina projekt

Håll mindre i huvudet, på skrivbordet och på hårddisken – lägg det i Blikk istället. Skapa projekt direkt från vunna affärsmöjligheter eller direkt på en kund.  Blikk hjälper dig att hålla fler projekt igång samtidigt, med mindre arbetsbelastning och bättre kvalitetssäkring

  • Skapa projekt snabbt och enkelt från affärsmöjlighet eller kund
  • Hantera löpande- och fast pris
  • Lägg upp och administrera både interna och externa projektmedlemmar
  • Tidrapportering

Mobil arbetsorder

Med Blikk Arbetsorder får du full koll på alla pågående och utförda uppdrag. I realtid. Personalen får sin arbetsorder direkt i mobilen och kan enkelt rapportera tid på rätt jobb tack vare den oslagbara kombinationen med Blikk Tid.

Kvitton och utlägg

Slipp alla kvittohögar och tappade kvitton! Med Blikk i mobilen kan du hantera dina utlägg direkt på plats. Genom att fota kvittot kan du vara säker på att du får med alla kostnader och du slipper besväret med att gå igenom kvittohögen varje månad.

Fota utlägg direkt i mobilen

Rapportera tid i mobilen

Saknar du också en effektiv rutin för att registrera tid? Med Blikk slipper du jaga in papperslappar, kvitton och rätt underlag inför fakturering och lönekörning. Rapportera tid från datorn eller mobilen och mot särskilda projekt eller aktiviteter. När ansvarig attesterat får du ett komplett löneunderlag och underlag för fakturering. Samtidigt har du sparat tid för alla inblandade.

Testa gratis i 14 dagar

Ingen betalning eller uppsägning behövs

Redan övertygad? Kom igång med Blikk här