Möt oss som jobbar här

Jonas Lindberg

Vår trumspelande utvecklare Jonas Lindberg ser till att Blikk ständigt utvecklas med nya spännande funktioner som underlättar vardagen för våra kunder. Det händer även att han byter trumpinnar och tangentbord mot skiftnyckel, för att meka i bilen!

”Jag lägger stor vikt vid gemenskapen på en arbetsplats och känner verkligen att det finns en skön och genuin vi-känsla på Blikk!”

– Jonas Lindberg

Faktaruta

Namn: Jonas Lindberg

Ålder: 27

Bosatt: Villa i Djupviken tillsammans med frun Anneli

Fun fact: Spelat trummor sedan 10-årsåldern och gillar att skruva i bilar

När började din resa på Blikk och vad var det som gjorde att du sökte dig just hit?

Jag började på Blikk under vintern 2015 och kom in på ett bananskal. Under tiden arbetade jag nämligen i Skellefteå, men det visade sig att jag fortfarande var inskriven som arbetssökande hos Arbetsförmedlingen. Jag blev då uppringd av Mikael på Blikk, som berättade att de sökte en utvecklare, och bestämde mig för att gå på en intervju. Under intervjun fick jag ett bra intryck av företaget och resten är, som man brukar säga, historia!

 

Vad motiverar dig i din roll som utvecklare?

En av sakerna som motiverar mig mest i min roll som utvecklare är att hitta lösningar på svåra problem. Jag trivs som allra bäst när jag får arbeta med stora och komplexa projekt som sträcker sig över en längre period. Att man aldrig blir fullärd och får arbeta med frihet under ansvar är andra saker som motiverar mig.

 

Vad är det bästa med att jobba på Blikk?

Medarbetarna. Jag lägger stor vikt vid gemenskapen på en arbetsplats och känner verkligen att det finns en skön och genuin vi-känsla på Blikk!

 

Jonas bästa tips för att lyckas i rollen som utvecklare

Det blir betydligt enklare att lyckas som utvecklare om man har ett genuint intresse och faktiskt gillar det man håller på med. Därutöver gäller det att ha en stor dos nyfikenhet och våga prova sig fram. Google is your friend.

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!