Jobba hos oss

Vill du bli en del av Blikk-teamet?

Vi på Blikk är ett sammansvetsat och engagerat team med höga ambitioner. Tillsammans jobbar vi med att göra vardagen enklare för våra användare och kunder.

 

Blikk är ett snabbt växande SaaS- och produktbolag baserat i Piteå. Våra molntjänster används av tusentals kunder och användare inom många olika branscher. Teamet bakom Blikk består av en grupp vassa specialister inom allt från utveckling till användarstöd, sälj och marknad.

På Blikk jobbar vi ständigt med att bli ännu bättre och erbjuda produkter som hjälper våra kunder att ställa om till digitala arbetssätt och spara tid, minska administrationen och samt lönsamheten. Blikk samlar flera viktiga funktioner i ett komplett affärsflöde, allt från sälj till projekt, tidrapportering samt faktura- och löneunderlag.

Här är några korta fakta om oss:

  • Vi är baserade i Piteå men har kunder och samarbetspartners över hela Sverige.
  • Idag är vi ca 20 personer som arbetar med produktutveckling, användarstöd, sälj och marknad.
  • Vi växer och expanderar.

Receptet till Blikks framgång hittar vi inom teamwork, utveckling samt en vilja att lära andra och av varandra. Vi arbetar tillsammans för att ge våra kunder de allra bästa lösningarna. Du behöver dela detta synsätt samtidigt som du har ett stort intresse för ny teknik och de senaste trenderna inom appar och mobilutveckling. Vi vill skspa den bästa möjliga användarupplevelsen för våra kunder, och på så sätt vill arbeta för att göra vardagen bättre för våra användare.

Blikk är inne i en snabb tillväxtresa. Vi ser löpande över våra redan idag riktigt bra förmåner och har många intressanta delar på gång i framtiden – vi kallar det för vår förmånstrappa. Utöver att vi tillhandahåller flera försäkringar (liv, sjuk, olycksfall och sjukvård) innehar vi en stark tjänstepension.

Känner du till att du inte behöver känna någon stress hos oss när du är krasslig? Är du sjuk ska du med gott samvete kunna vila och bli fullt återställd. Vi ger dig full lön vid sjukdom utan löneavdrag. Självklart har vi även friskvårdsbidrag och friskvårdstimme.

Även om vi har vårt huvudkontor i Piteå ska det inte hindra dig att söka tjänsten om du vill vara med på vår resa. Vi är öppna för andra lösningar, exempelvis genom att du arbetar på distans från annan ort. Din och vår gemensamma utveckling är det primära målet och då ska inte geografin vara ett hinder.

LEDIGA JOBB

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du tror att just du och dina erfarenheter och kompetens inom system-och apputveckling, Q&A, test, UX/UI, användarstöd och sälj skulle passa oss.

Om du har frågor kan du även kontakta Kersti Bergström, VD på Blikk, på kersti.bergstrom@blikk.se.