Jobba hos oss

Vill du bli en del av Blikk-teamet?

Vi på Blikk är ett sammansvetsat och engagerat team med höga ambitioner. Tillsammans jobbar vi med att göra vardagen enklare för våra användare och kunder.

 

Blikk är ett snabbt växande SaaS- och produktbolag baserat i Piteå. Våra molntjänster används av tusentals kunder och användare inom många olika branscher. Teamet bakom Blikk består av en grupp vassa specialister inom allt från utveckling till användarstöd, sälj och marknad.

På Blikk jobbar vi ständigt med att bli ännu bättre och erbjuda produkter som hjälper våra kunder att ställa om till digitala arbetssätt och spara tid, minska administrationen och samt lönsamheten. Blikk samlar flera viktiga funktioner i ett komplett affärsflöde, allt från sälj till projekt, tidrapportering samt faktura- och löneunderlag.

Här är några korta fakta om oss:

  • Vi är baserade i Piteå men har kunder och samarbetspartners över hela Sverige.
  • Idag är vi 15 personer som arbetar med produktutveckling, användarstöd, sälj och marknad.
  • Vi växer och expanderar.

LEDIGA JOBB

Key Account Manager (heltid)

Är du en driven relationsbyggare som vill bygga upp och utveckla ett av Blikks affärsområden? Vi söker efter en Key Account Manager (KAM) som vill ansluta sig till vårt energifyllda team. Blikk är ett snabbt växande SaaS- och produktbolag och våra molntjänster används av tusentals kunder och användare inom många olika branscher. Teamet bakom Blikk består av en grupp vassa specialister inom allt från utveckling till användarstöd, sälj och marknad.

I rollen som KAM får du en viktig nyckelroll. Du ansvarar för ett eget kundsegment vilket innefattar hela Sverige inom det specifika området och du har stor frihet i att utforma rollen inom uppsatta mål. Det åligger dig att arbeta både med befintliga kunder och utveckla relationen med dessa, samt via olika aktiviteter stärka företagets varumärke när du bearbetar nya kunder. Du agerar rådgivande i kunddialogen, bygger relationer och brinner för att utveckla våra nuvarande och kommande kunders digitala arbetssätt.

Vi tror att det är en fördel om du utgår från vårt kontor i Piteå, då vi anser att det dagliga utbytet av tankar och idéer är viktigt, men att arbeta från annan ort är ingen omöjlighet om du är rätt person för jobbet. Rollen som Key Account Manager innebär att du har ett nationellt ansvar för ditt kundsegment.

Sista ansökningsdag är 9 augusti men urval och intervjuer sker löpande.  Tillträde är planerat till den 1 september.

Läs mer om tjänsten och ansök här.

Om du har frågor om tjänsten kan du även kontakta Kersti Bergström, VD på Blikk, på kersti.bergstrom@blikk.se eller via telefon på 070 – 685 10 61.

Utvecklare (heltid, Piteå)

Vi söker en utvecklare som gillar produktutveckling och har ett genuint intresse för programmering. Du behärskar Microsofts backend-tekniker (.NET/C#, ASP.NET, MVC, Entity Framework, .NET Core, SQL) – eller kanske föredrar du front-end med html/css, javascript och VUE? Oavsett vilket lockas du av att tanken att så småningom kunna arbeta över hela teknikstacken.

Du kan vara senior med lång erfarenhet och förmåga till ansvarstagande och initiativ, eller en juniorutvecklare i början av karriären men med intresse och förutsättningar att lära dig snabbt. Det är viktigt att du prioriterar kvalitet och säkerhet och hellre låter ditt arbete ta lite extra tid för att bli riktigt bra istället för att stressa ut något som inte fungerar till perfektion.

Tjänsten är heltid och kommer att tillsättas så snart som vi hittar rätt person för jobbet. Låter det intressant? Kontakta Mikael Gramer, Produktansvarig, på mikael.gramer@blikk.se eller ring 070-601 1510.