Jobba hos oss

Vill du bli en del av Blikk-teamet?

Vi på Blikk är ett sammansvetsat och engagerat team med höga ambitioner. Tillsammans jobbar vi, ett gäng produktspecialister, utvecklare, användarstöd och säljare, med att göra vardagen enklare för våra användare och kunder. 

 

Blikk är ett snabbt växande SaaS- och produktbolag baserat i Piteå. Våra molntjänster används av tusentals kunder och användare inom många olika branscher. Teamet bakom Blikk består av en grupp vassa specialister inom allt från utveckling till användarstöd, sälj och marknad.

 

LEDIGA JOBB

Utvecklare (heltid, Piteå)

Vi söker en utvecklare som gillar produktutveckling och har ett genuint intresse för programmering. Du behärskar Microsofts backend-tekniker (.NET/C#, ASP.NET, MVC, Entity Framework, .NET Core, SQL) – eller kanske föredrar du front-end med html/css, javascript och VUE? Oavsett vilket lockas du av att tanken att så småningom kunna arbeta över hela teknikstacken.

Du kan vara senior med lång erfarenhet och förmåga till ansvarstagande och initiativ, eller en juniorutvecklare i början av karriären men med intresse och förutsättningar att lära dig snabbt. Det är viktigt att du prioriterar kvalitet och säkerhet och hellre låter ditt arbete ta lite extra tid för att bli riktigt bra istället för att stressa ut något som inte fungerar till perfektion.

Tjänsten är heltid och kommer att tillsättas så snart som vi hittar rätt person för jobbet. Låter det intressant? Kontakta Mikael Gramer, Produktansvarig, på mikael.gramer@blikk.se eller ring 070-601 1510.