Blikk för dig med Visma.net

Blikk fungerar utmärkt som ett fristående system, men med integrationskopplingen till Visma.net får du som kund ett helt integrerat affärssystem och fullständig koll på projekten hela vägen fram till fakturering och lön.

TESTA BLIKK GRATIS Se filmen

Visma.net

Genom att integrera Blikk med Visma.net har du möjlighet att arbeta i ett sömlöst affärsflöde och få full koll på din verksamhet. Du kommer snabbt märka att projektprocessen blir smidigare, från offert till fakturering, samtidigt som du får bättre kontroll över tid, kvitton och utlägg.

Blikk fungerar som ett försystem till Visma.net. Tack vare integrationsmöjligheten kan du enkelt skicka och hantera data  mellan systemen, vilket gör att du slipper tidskrävande dubbelarbete och onödig administration.

Vill du integrera Blikk med Visma.net? Hör av dig till oss på info@blikk.se för mer information och vidare hjälp.

Mer om Blikk med Visma.net

  • Slipp dubbelarbete och spara tid då data enkelt kan överföras mellan systemen.
  • Samla artikeltyper som fast pris och arbetad tid, eller leverantörsfakturor och kvitton, under egna kalkylposter i Blikk för att få full koll på projektekonomin.
  • Alla fakturaunderlag som skapas i Blikk kan föras över till Visma.net med några få knapptryck.
  • Registrera enkelt kvitton och utlägg via dator eller Blikks mobilapp. Exportera därefter färdiga SIE-filer för att underlätta bokföringen i Visma.net.
  • Bjud in din redovisningsbyrå till Blikks kostnadsfria partnerportal för att göra administrationen ännu enklare. Via partnerportalen kan byrån granska företagets kvitton, utlägg samt löne- och fakturaunderlag.