Blikk för dig med Visma eEkonomi

Blikk fungerar utmärkt som ett fristående system, men med integrationskopplingen till Visma eEkonomi får du som kund ett helt integrerat affärssystem och fullständig koll på projekten hela vägen fram till fakturering och lön.

TESTA BLIKK GRATIS Se filmen

Visma eEkonomi

Med Blikks smidiga integration till Visma eEkonomi får du som kund ett helt integrerat affärssystem från första kontakt med kund till slutförd fakturering. De nya projekt och kunder som skapas i Blikk, skapas samtidigt upp i eEkonomi. Dessutom hämtas dina leverantörsfakturor till rätt projekt, direkt från eEkonomi. Det spelar ingen roll om du registrerat dem själv eller använder e-faktura eller scanningtjänster. På så sätt ges möjlighet till en exakt och enkel ekonomisk resultat- och projektuppföljning.

Missa inte vårt kostnadsfria webbinarie där vi berättar mer om hur du kan koppla Blikk med Visma eEkonomi – läs mer och se webbinariet här.

Mer om Blikk med Visma eEkonomi

  • Slipp dubbelarbete och spara tid då data såsom kunder, projekt och artikelnummer synkroniseras automatiskt mellan systemen.
  • För med ett klick över fakturaunderlag från Blikk till Visma eEkonomi
  • I Blikk kan du även exportera löneunderlag i de format som stöds av Visma LönFortnox Lön, Flex Lön och Flex Payroll, Crona Lön, Kontek Lön och Hogia Plus.
  • Blikk har dessutom en API-integration med lönesystemet Visma Lön Smart, vilket innebär att löneunderlag kan föras över enkelt och sömlöst, utan någon filexport. 
  • Integrationen underlättar arbetet för din ekonomiavdelning eller bokföringsbyrå som kostnadsfritt kan logga in i Blikk via sin egen portal. Bättre och enklare kan det inte bli!

Läs mer om Visma eEkonomi.