Blikk för dig med Visma Administration

Blikk fungerar utmärkt som ett fristående system, men med integrationskopplingen till Visma Administration får du som kund ett mer sömlöst affärsflöde.

TESTA BLIKK GRATIS Se filmen

Mer om integrationen med Visma Administration

Blikk fungerar som ett webbaserat försystem till Visma Administration, där de anställda bl a kan rapportera tid och arbeta med sina kontakter och ordrar. När du först integrerar med Visma Administration skickar du över kunder, artiklar samt eventuella resultatenheter och projekt till Blikk. På så sätt får du in uppgifter att arbeta vidare med i Blikk, där du sedan arbetar med dina ordrar, prissättning och registrerar tid. Det är också i Blikk du sammanställer fakturaunderlagen som du sedan läser in i Visma Administration för fakturering.

Mer om Blikk med Visma Administration

  • Slipp dubbelarbete och spara tid då data såsom kunder, projekt och artikelnummer synkroniseras automatiskt mellan systemen.
  • För med ett klick över fakturaunderlag från Blikk till  Visma Adminstration
  • I Blikk kan du även exportera löneunderlag av det format som stöds av Visma Lön, Fortnox Lön, Crona Lön, Kontek Lön och Hogia Plus.
  • Integrationen underlättar arbetet för din ekonomiavdelning eller bokföringsbyrå som kostnadsfritt kan logga in i Blikk via sin egen portal. Bättre och enklare kan det inte bli!