Blikk för dig med Visma e-Ekonomi

Blikk Visma eEkonomi

Med vår koppling till Visma får du en effektiv och heltäckande lösning för din administration.

En heltäckande lösning

Blikk fungerar utmärkt som ett fristående system, men med integrationskopplingen till Visma eEkonomi får du som kund ett helt integrerat affärssystem och fullständig koll på projekten. De nya projekt och kunder som skapas i Blikk, skapas samtidigt upp i eEkonomi. På så sätt ges möjlighet till en exakt och enkel ekonomisk resultat- och projektuppföljning.

Molnbaserad och sömlös

Blikks integration mot Visma eEkonomi är molnbaserad och sömlös, och ger dig stöd för hela projektprocessen. Du får en effektiv och heltäckande lösning för din administration.

Slipp dubbelarbete

De nya projekt och kunder som skapas i Blikk, skapas samtidigt upp i eEkonomi. På så sätt ges möjlighet till en exakt och enkel ekonomisk resultat- och projektuppföljning och du slipper dubbelarbetet med att lägga in din data i två olika system.
Blikk. Det perfekta komplementet till Visma eEkonomi

Underlättar för din ekonomiavdelning

Integrationen underlättar för din ekonomiavdelning eller bokföringsbyrå som enkelt kan logga in via en egen portal i Blikk.

Förenklar din fakturering

Med Blikk hämtas dina leverantörsfakturor till rätt projekt, direkt från eEkonomi. Det spelar ingen roll om du registrerat dem själv eller använder e-faktura eller scanningstjänster. Du väljer själv vad som ska vidarefaktureras om med vilket påslag.

Använder du Fortnox?

ETT SYSTEM. ENKEL ÖVERBLICK

TESTA GRATIS BOKA DEMO

Använder du redan Blikk? Logga in här