Blikk för dig med Fortnox

Blikk Fortnox

Med vår koppling till Fortnox får du en effektiv och heltäckande lösning för din administration.

En heltäckande lösning

Blikk fungerar utmärkt som ett fristående system, men med integrationskopplingen till Fortnox får du som kund ett helt integrerat affärssystem och fullständig koll på projekten. De nya projekt och kunder som skapas i Blikk, skapas samtidigt upp i Fortnox. På så sätt ges möjlighet till en exakt och enkel ekonomisk resultat- och projektuppföljning.

Molnbaserad och sömlös

Blikks integration mot Fortnox är molnbaserad och sömlös och ger dig stöd för hela projektprocessen. Du får en effektiv och heltäckande lösning för din administration.

Slipp dubbelarbete

Alla dina data såsom kunder, projekt och artikelnummer synkroniseras automatiskt mellan Blikk och Fortnox och du slipper dubbelarbetet med att lägga in data i två system.

Underlättar för din ekonomiavdelning

Gör det enkelt för din ekonomiavdelning eller bokföringsbyrå som enkelt kan logga in via egen portal. Och naturligtvis kan du även exportera en fil med ditt löneunderlag från Blikk till Fortnox.

Förenklar din fakturering

Med Fortnox-kopplingen går din fakturering i ett kick. Alla arbetade timmar och utlägg registreras i Blikk och skickas automatiskt till Fortnox där du får ut ett komplett fakturaunderlag. När inbetalningar registrerats i Fortnox återrapporteras den informationen till blikk så att du enkelt kan se om en kund betalat sin faktura.

Använder du Visma eEkonomi?

Läs mer om vår Visma eEkonomi integration

ETT SYSTEM. ENKEL ÖVERBLICK

TESTA GRATIS BOKA DEMO

Använder du redan Blikk? Logga in här