Blikk för dig med Fortnox

Blikks Fortnox-koppling innebär en fullständig och sömlös integration mellan de båda systemen. Från första kontakt med kunden, genom offert, projektplanering till tidrapportering, utfört arbete, fakturering och lön.

SE ALLA FUNKTIONER Se filmen

Ekonomisystem

Fortnox

Blikks Fortnox-koppling innebär en fullständig och sömlös integration mellan de båda systemen och ger stöd för hela administrativa processen. Från nytt projekt och kund, till rapportering av tid, maskiner, material, resor, traktamenten, utlägg, följesedlar, leverantörsfakturor och fakturering. 

Mer om Blikk med Fortnox

  • Blikk är Certfierad Partner med Fortnox. Certifierade Partners är särskilt utvalda och möter Fortnox krav på kvalitet och tillgänglighet för både tjänst och support. För dig som kund i både Blikk och Fortnox betyder det att integrationen mot Fortnox ingår helt utan kostnad.
  • Din data såsom kunder, projekt och artikelnummer synkroniseras automatiskt mellan systemen och du slipper dubbelarbetet med att lägga in data i två system.
  • Alla arbetade timmar och utlägg registreras i Blikk och kan skickas till Fortnox där du får ut ett komplett fakturaunderlag. När inbetalningar registreras i Fortnox återrapporteras den informationen till Blikk så att du enkelt kan se om en kund betalat sin faktura. 
  • Integrationen underlättar arbetet för din ekonomiavdelning eller bokföringsbyrå som loggar in i Blikk via egen portal. Bättre och enklare kan det inte bli!

Lönesystem

Fortnox lön

Slipp besvärliga procedurer och dubbla inmatningar i två system. Nu kan ni överföra tids-, utläggs- och lönedata från Blikk direkt till Fortnox Lön med bara en enda fil.

Mer om Blikk med Fortnox lön 

  • I Blikk rapporterar ni uppgifter om semester, frånvaro och övertid och uppgifter kan på ett smidigt sätt överföras till Fortnox Lön.
  • Smarta tjänster som Blikk kan avsevärt underlätta hela löneadminstrationen och AGI (Arbetsgivardeklaration på Individnivå)
  • Med en effektiv process för tidrapportering, attestering av underlag, hantering av utlägg och reseräkning etc. kan anställda meddela arbetsgivaren eller löneavdelningen i god tid om allt som kan påverka löneutbetalningen.
  • Med den specialiserade Fortnox-exportfilen får ni vid varje månadsslut ett totalt utdrag över flextid, ledighet, semester och lönetimmar för alla anställda, så lönen beräknas korrekt – utan fel eller dubbla inmatningar.
  • Integrationen underlättar arbetet för din ekonomiavdelning eller bokföringsbyrå som loggar in i Blikk via egen portal. Bättre och enklare kan det inte bli!

Blikk används av kunder i många olika branscher

Tack vare Blikk fakturerar vi mer eftersom vi idag har bättre koll på alla kostnadsdrivare som till exempel tid, förbrukade artiklar och körda kilometrar.

Martin Sochor LINSON

Blikk har hjälpt oss att minska antalet stödsystem. Vi har idag en bra överblick över alla våra projekt tack vare Blikk med koppling till Fortnox.

Lena Jonsson ARCTIC GROUP

Vill du se hur Blikk kan hjälpa ditt företag? 

Testa Blikk gratis i 14 dagar eller boka en demo idag.