Hemkomstkontroll

Säkerställ att dina medarbetare kommit hem. På ett säkert sätt

Med Blikks hemkomstkontroll säkerställer du enkelt att dina medarbetare har kommit hem på ett säkert sätt. Om hemkomst inte rapporterats inom utsatt tid skickas det automatiskt ut ett sms till medarbetarens kontaktpersoner. Funktionen hemkomstkontroll innebär inte någon extra kostnad utan ingår i alla Blikklicenser förutom Light.

Säkerställ dina medarbetares hemkomst

Hemkomstkontrollen i Blikk håller koll på att dina medarbetare kommit hem på ett säkert sätt.

Hemkomstkontroll aktiveras efter ett fast schema med tider som användare i Blikk kan lägga in. (Tex den här veckan ska jag ha markerat hemkomst senast kl.19:00)

Incheckning och positionering

När medarbetaren kommit hem för dagen så rapporterar hen sin hemkomst med ett enkelt knapptryck direkt i mobilen. Medarbetarens kontaktpersoner kan då i Blikk se att medarbetaren kommit hem säkert.

Om medarbetaren aktiverat sin telefons GPS-funktion så håller Blikk även koll på var hen befinner dig. Så om något mot förmodan skulle hända så visas den senast kända positionen och räddningstjänsten kan snabbare nå den nödställde.

 

Automatisk larmhantering via sms.

Om hemkomst inte markerats inom utsatt tid så skickas det automatiskt ut ett sms med koordinater och länk till en karta med senast kända position till medarbetarens kontaktpersoner.

Testa gratis i 14 dagar

Ingen betalning eller uppsägning behövs