Hanna tipsar! Få full koll på tidredovisningen med Blikk Byrå

Vår utbildningskonsult Hanna hjälper dagligen Ekonomi- och redovisningsbyråer att komma igång med Blikk Byrå på bästa sätt.

Hej Hanna. Vilka tycker du är de största fördelarna för en redovisningsbyrå med att använda Blikk Byrå?

– Att få koll på tiden! Hur mycket tid tar varje uppdrag, hur fördelar vi tiden, lägger vi vår tid på rätt saker. För alla företag generellt, men för en byrå i synnerhet, så är tid en resurs som behöver förvaltas väl. Blikk blir ett hjälpmedel för att få full koll på tidrapporteringen och därmed ett kraftfullt verktyg för byrån.

Vilka är dina favoritfunktioner i Blikk Byrå?

– Trots all smart kringfunktionalitet i systemet tycker jag nog egentligen bäst om tidrapporteringen, för jag vet hur betydelsefull den är. Jag rapporterar in min tid, sen kan den tiden användas som underlag för fakturering och även för mitt löneunderlag. Tänk sen tidrapportering av många, under en längre tid – den datan går att använda i olika typer av analyser och som statistiskt underlag för strategiska beslut.Tänker man på det så inser man verkligen hur viktig tidrapportering är och vilken roll det kan spela i ett företag.

Nyfiken på att veta mer om Blikk Byrå? Läs mer här. 

Upptäck fördelarna med Blikk Byrå!

Relaterade artiklar

Jobba med projektplanering

BLOGG

Tidrapportering från en timanställd – tänk på det här

En timanställd som inte tidrapporterar får ingen lön, men vad ska man som arbetsgivare och anställd tänka på i tidrapporteringen?

Korttidspermittering

BLOGG

Tidrapporteringens historia – från tidbok och stämpelklocka till realtids-app

Tidrapportering är djupare rotad i historien än många tror. Vad kan vi lära oss av historien? Det tittar vi närmare på här.

Webbinarier

BLOGG

Fyra funktioner en bra mobilapp för tidrapportering måste ha

Apparna har vunnit kampen mot stämpelklockor och Exceldokument. Men vad borde man kräva av en mobilapp för tidredovisning?

Några av våra supernöjda Blikk-kunder

JDG revision
structor
JDG revision
Elite Accounting
Mero Rekrytering