Möt oss som jobbar här

Hanna Gideonsson

Vår produktspecialist Hanna Gideonsson har ett finger med i det mesta. När hon inte är med och utformar nya funktioner eller agerar bollplank för säljarna, klurar hon på vilka lekar som ska vara med på vår nästa AW!

”Jag älskar att ha fingrarna i samtliga syltburkar och vara lite inblandad på alla ställen. I min roll har jag lyxen att få stötta upp och hjälpa på så många olika sätt!”

– Hanna Gideonsson

Faktaruta

Namn: Hanna Gideonsson

Ålder: 34

Bosatt: Villa på Kullen med make, två döttrar, katten Bosse och hunden Billy

Fun fact: Få saker som jag gillar så mycket som att anordna lekar och frågesporter på fest – drömtitel: certifierad lekledare

När började din resa på Blikk och vad var det som gjorde att du sökte dig just hit?

Jag började på Blikk under hösten 2017 via en praktik, som en del av utbildningen Digital Strateg. Det var en bekant i ett affärsnätverk jag var med i som tipsade mig om företaget. Han tänkte att eftersom jag var utbildad lönespecialist sedan innan och nu intresserade mig för digitalisering så skulle Blikk vara ett perfekt ställe för mig – och det var det!


Vad motiverar dig i din roll som Produktspecialist?

Jag älskar att ha fingrarna i samtliga syltburkar och vara lite inblandad på alla ställen. I min roll har jag lyxen att få stötta upp och hjälpa på så många olika sätt; allt från utformandet av nya funktioner, tester och internutbildningar till kluriga felsökningar, bollplank för säljarna i olika kundcase och att migrera kunder från tidigare system.

 

Vad är det bästa med att jobba på Blikk?

Kollegorna – kompetenta personer som alla är utomordentliga på just sina arbetsuppgifter
Transparensen – inga hemligheter, inga dolda agendor utan högt i tak och ärligt
Tempot – det går fort och vi är effektiva, allt annat vore tråkigt

 

Hannas bästa tips för att lyckas i rollen som Produktspecialist

Man blir inte produktspecialist genom halvmesyrer; ditt engagemang måste vara ärligt och 100%-igt, är det inte på riktigt kommer det skina igenom i längden.

Du kommer inte kunna veta allt, men din ambition måste vara att ständigt vilja veta allt om produkten.

Det räcker sällan att bara bry sig om själva produkten; du behöver bry dig om människorna som utformar, bygger, säljer, marknadsför och supportar produkten för att verkligen bli specialist.

Hårt arbete hos en lyhörd arbetsgivare lönar sig!

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!