God jul och gott nytt år!

God jul och gott nytt år

Det sägs att tiden går fort när man har roligt. När vi tittar tillbaka på det gångna året kan vi inte göra annat än att hålla med – och konstatera att vi verkligen levt upp till vår vision att skapa tid med hjärta!  

Under det gångna året har Blikk hjälpt flera tusen svenska företag att minska administrationen, jobba effektivare och öka lönsamheten. 

Tid finns i vårt DNA och genomsyrar allt vi gör. En av de saker vi brinner allra mest för är att skapa tid för våra kunder och det som ger dem värde. Det är också detta synsätt som hjälper oss att ständigt vidareutveckla och förbättra vår produkt. 

Under det gånga året har vi lagt ca 23 000 utvecklingstimmar på att förbättra befintlig funktionalitet och ta fram nya funktioner som underlättar vardagen för våra tusentals användare. De förbättringar vi gjort i Blikk förväntas dessutom frigöra upp till hundratusentals timmar. Det är många timmar som våra användare kan lägga på mer värdeskapande uppgifter! 

Under det gångna året har vårt supportteam besvarat inte mindre än 6100 chattar och 1650 samtal med den imponerande genomsnittliga svarstiden 60 sekunder. Därutöver har Annika, Caroline, Tommy, Therese och Nina hanterat 5600 ärenden och fått 1215 unika kundomdömen. Resultatet? 1201 tummar upp och 14 tummar ner. Med andra ord en kundnöjdhet på 99 procent. 

Tar vi en titt i backspegeln kan vi också konstatera att det hänt en hel del i Blikk under 2022. Vi rivstartade året genom att släppa en ny version av vår mobilapp. En version som bland annat gjorde det enklare att hantera kontakter och uppgifter. Därefter uppdaterades mobilappen med en mängd efterlängtade funktioner som aviseringar, påminnelser för tidrapportering samt utökad funktionalitet i projekt-modulen.   

Givetvis har även desktopversionen uppdaterats och förbättrats under det gångna året. Några av nyheterna inkluderar engelskt språkstöd och integrationer med Visma Lön Smart, Visma.net, Flex Lön och Flex Payroll.  

Inget av detta skulle vara möjligt utan vårt fantastiska team, som dessutom vuxit med tolv nya stjärnor under 2022. 

Vi vill rikta ett stort hjärtligt tack till alla våra kunder, samarbetspartners och kollegor för året som gått. Blikk har så många spännande saker planerade för 2023 men innan dess passar vi på att njuta av lite välförtjänt jul- och nyårsledighet. Vi hoppas att ni unnar er densamma.  

God jul och gott nytt år!

Upptäck fördelarna med Blikk!

Våra kunder har ordet

”Blikk är lätt att använda! Vi har en hel del medarbetare med begränsad teknikvana, men även för dem går det bra att tidrapportera via Blikks mobilapp.”

– Henrik Haltorp, InduMate Karlstad, användare av Blikk Pro

”Efter implementeringen av Blikk har vi kunnat minska ner på antalet program, vilket har lett till stora tid- och kostnadsbesparingar.”

– Helena Wackt, Diem Ekonomibyrå, användare av Blikk Byrå

"Att kunna arbeta i ett sömlöst flöde med offerter, tidrapportering och ekonomisk uppföljning underlättar verkligen för oss."

– Christophe Mourou, Integration Design, användare av Blikk Pro

”Med Blikk sparar vi massor av värdefull tid. Vårt förra affärssystem var alldeles för tungarbetat och tidskrävande.”

– Maria Mogensen, Rockstore Engineering, användare av Blikk Business

”Tack vare Blikks partnerportal kan vi dela dokument och viktiga handlingar med våra kunder på ett snabbt och smidigt sätt!”

– Nicklas Paulsson, Qrev, användare av Blikk Byrå

Relaterade artiklar

Jobba med projektplanering

BLOGG

Framtidsföretag växer snabbt med hjälp av Blikk

Snabbväxande ic.energy arbetar med stora projekt inom energi. En viktig del i framgången har varit affärssystemet Blikk.

Projektplanering

BLOGG

Så fick teknikkonsulterna full koll på administrationen

Med affärssystemet Blikk fick teknikkonsultbolaget Stål Engineering full koll på tid, projekt, faktura- och löneunderlag.

Projektmetoder

BLOGG

Så slapp konsultföretaget krånglig administration

Konsultföretaget Gravity hittade hem med Blikk. Här kan de i realtid följa upp sina projekt och sköta all administration.