God jul och gott nytt år!

God jul och gott nytt år 2023

2023 börjar lida mot sitt slut. Vi vill därför passa på att önska alla våra fantastiska kunder och samarbetspartners en god jul och ett gott nytt år – vi hoppas att ni är lika taggade som oss inför 2024!

Under det gångna året har svensk ekonomi gått in i en lågkonjunktur, vilket haft en stor inverkan på såväl näringslivet som samhället i stort. I tider som dessa blir det ännu viktigare att man prioriterar rätt saker, och vi är mycket glada över att Blikk har kunnat hjälpa företag att göra just detta.

Att skapa tid för våra kunder och det som ger dem värde är nämligen en av de saker som vi brinner allra mest för. Under 2023 har vi lagt otaliga utvecklingstimmar på att förbättra prestandan och befintlig funktionalitet i systemet, men även ta fram nya funktioner som skapar tid för våra tiotusentals användare.

Vi började året med att lansera en ny kvittomodul i mobilappen. Därefter har vi bland annat släppt flertalet nya rapporter, byggt ut vårt öppna API och introducerat anståndslistor i Blikk Byrå, för att bara nämna några nyheter som tillkommit under 2023.

Men låt oss inte glömma den största nyheten av dem alla – lanseringen av vår molnbaserade KYC & AML-lösning, som fått ett varmt mottagande och redan hjälper fler än hundra ekonomibyråer att uppnå kundkännedom och leva upp till kraven i penningtvättslagen.

Ny funktionalitet är däremot inte det enda sättet som vi skapar tid för våra kunder. Vårt grymma supportteam är också tidsskapare av rang. Under det gångna året har de besvarat inte mindre än 7100 chattar, 4900 mailärenden och 1000 samtal. Resultatet? 1430 tummar upp och 34 tummar ner, vilket resulterar i en kundnöjdhet på 98 procent!

Inget av detta skulle såklart ha varit möjligt utan vårt fantastiska team, som dessutom vuxit med åtta nya stjärnor under 2023.

Nu lanseras Blikk KYC & AML till alla användare

Vi vill rikta ett stort hjärtligt tack till alla våra kunder, samarbetspartners och kollegor för året som gått. Blikk har så många spännande saker planerade för 2024 men innan dess passar vi på att njuta av lite välförtjänt jul- och nyårsledighet. Vi hoppas att ni unnar er densamma.  

God jul och gott nytt år!

Upptäck fördelarna med Blikk!

Våra kunder har ordet

”Blikk är lätt att använda! Vi har en hel del medarbetare med begränsad teknikvana, men även för dem går det bra att tidrapportera via Blikks mobilapp.”

– Henrik Haltorp, InduMate Karlstad, användare av Blikk Pro

”Efter implementeringen av Blikk har vi kunnat minska ner på antalet program, vilket har lett till stora tid- och kostnadsbesparingar.”

– Helena Wackt, Diem Ekonomibyrå, användare av Blikk Byrå

"Att kunna arbeta i ett sömlöst flöde med offerter, tidrapportering och ekonomisk uppföljning underlättar verkligen för oss."

– Christophe Mourou, Integration Design, användare av Blikk Pro

”Med Blikk sparar vi massor av värdefull tid. Vårt förra affärssystem var alldeles för tungarbetat och tidskrävande.”

– Maria Mogensen, Rockstore Engineering, användare av Blikk Business

”Tack vare Blikks partnerportal kan vi dela dokument och viktiga handlingar med våra kunder på ett snabbt och smidigt sätt!”

– Nicklas Paulsson, Qrev, användare av Blikk Byrå

Relaterade artiklar

Jobba med projektplanering

BLOGG

Från manuell hantering till sömlöst flöde med Blikk KYC & AML

”Med Blikks molnbaserade KYC & AML-lösning slipper vi tidskrävande dubbelarbete i Word och Excel-filer.”

Mässbolaget - miljöbild

BLOGG

Mässbolaget om Blikk: ”Sparar oss 100 000 kronor per år”

Med hjälp av Blikk kan Mässbolaget arbeta i sömlöst affärsflöde som sparar dem tid och pengar.

Återgå till arbete - normala rutiner

BLOGG

Så ökade IT-konsulterna debiteringsgraden med 20%

Efter att ha implementerat affärssystemet Blikk har konsulterna på ndit ökat sin debiteringsgrad med 20 procent.