För ekonomibyråer

Är ni ett redovisningsföretag som vill utvecklas med era kunder?

Spara tid för både dig och dina kunder

Som Blikk-partner kan du erbjuda dina kunder ett komplett och kraftfullt affärsverktyg som minskar dubbelarbete, ger full koll på alla kontakter, affärer, projekt, uppdrag och timmar.

Tack vare vår smarta partneringång och den sömlösa integrationen mot både Visma eEkonomi och Fortnox sparar du dessutom snabbt in tid och pengar, för både dig och dina kunder.

Partnerportal

När majoriteten av dina kunder jobbar i ett och samma system slipper du uppstartstiden som det innebär att ”switcha” mellan olika system. Använd istället Blikks partneringång för att se alla dina kunder.


Med Blikk Partnerportal för redovisningsbyråer kan du digitalisera din verksamhet och öka lönsamheten för både dig och dina kunder.

Rickard Palo, BLIKK

Fördelar med Blikk

  • Integrerat med de vanligaste löne- och ekonomisystemen
  • Smidig avtalshantering för administrering av både interna och externa avtal
  • Hantera dina kunders timmar, utlägg, resor och löner med några enkla klick
  • Effektiv kvittohantering – alla underlag finns samlade i Blikk
  • Tillgång till rapportverktyg för mer djupgående analyser
  • Möjlighet att växa tillsammans med era kunder

Sömlös integration mot Fortnox & Visma

Blikk fungerar utmärkt som ett fristående system, men med våra integrationskopplingar får du ett helt integrerat affärssystem, med stöd för hela projektprocessen. Från nytt projekt och kund, till rapportering av tid, maskiner, material, resor, traktamenten, utlägg, följesedlar och leverantörsfakturor. På så sätt får du möjlighet till en exakt och enkel ekonomisk resultat- och projektuppföljning.

Några av våra nöjda byråpartners

Vår löneadministration har blivit mer effektiv. Kunden uppdaterar själv portalen och vi hämtar informationen fotad, konterad och klar. Smidigt för både oss och vår kund!

Erika Gabrielsson SESEK

Genom Blikks Partnerportal kan jag på ett enkelt sätt hämta och imortera information från ett kundföretag för bland annant lönebearbetning.

Malin Mäntyranta MONEY

Intresserad av att veta mer?

Kontakta Rickard Palo på telefon 070-29 453 33 eller boka en kostnadsfri demo där vi berättar mer om hur vi kan hjälpa dig och dina kunder.