Filmer

Lär dig mer om modulerna i Blikk

Blikk innehåller många funktioner som kan hjälpa ditt företag med allt ifrån tidrapportering och projekthantering till analys och rapport. Här hittar du filmer som visar hur du kan använda de olika modulerna i Blikk!

Blikk Pro

Blikk Pro ger er komplett funktionalitet och passar företag som har ett behov av att arbeta i ett helt affärsflöde, från sälj och projekthantering till analys och rapport.

Demo av modulen Affärsmöjligheter och Offert

Här berättar vi bl.a. mer om hur du kan använda säljtavlan i Blikk för att få en tydlig överblick av hela säljprocessen, samt hur du kan använda offertverktyget för att skapa och redigera offerter.

Demo av modulen Avtal och E-signering

Här berättar vi bl.a. mer om hur du kan använda avtalsmodulen för att samla företagets interna och externa avtal i ett överskådligt avtalsregister, samt hur du kan ladda upp och begära e-signering av viktiga avtal.

Demo av modulen Kvittohantering

Här berättar vi mer om hur du kan använda modulen kvittohantering i Blikk för att hantera både inköp med företagskort samt privata utlägg som ska godkännas av en attestansvarig person.

Demo av modulen Projekt

Här berättar vi bl.a. mer om hur du kan använda projektlistan för att få en god överblick av alla projekt och skaffa dig en bättre uppfattning om hur det går i varje enskilt projekt.

Demo av modulen Rapporter och Analys

Här berättar vi bl.a. mer om hur du kan använda Blikk för att jobba med uppföljning, utvärdering och analys av nyckeltal som kostnader, intäkter, kunder, projekt och rapporterad tid.

Demo av modulen Resursplanering

Här berättar vi bl.a. mer om hur du kan använda resursplaneringen för att få en god överblick av din beläggning och de anställdas tid, samt hur du kan jobba med olika vyer. 

Demo av modulen Tidrapportering

Här berättar vi bl.a. mer om hur du kan tidrapportera mot särskilda projekt, arbetsordrar, enskilda uppgifter eller aktiviteter, samt hur du kan använda de olika visningslägena dag, vecka och månad. 

Blikk Easy

Blikk Easy underlättar lönehanteringen och passar företag som har ett behov av att arbeta primärt med tidrapportering.

Demo av Blikk Easy

Här berättar vi bl.a. mer om hur du kan använda vår enklaste paketering, Blikk Easy, för att tidrapportera, hantera kvitton och ta fram ett komplett löneunderlag. 

Demo av Blikk Easy (mobil)

Här berättar vi bl.a. mer om hur du kan använda mobilappen för att tidrapportera, hantera kvitton och ta fram ett komplett löneunderlag i Blikk Easy.

Demo av modulen Attestering

Här berättar vi mer om hur du som attestansvarig kan använda attesteringsmodulen för att attestera medarbetarnas rapporterade tid och utlägg.

Blikk Byrå

Blikk Byrå är skräddarsytt för de behov som finns i redovisningsbranschen. Här kan du som byrå hantera uppdrag, bevakningslistor, tidredovisning, kvitton, faktura– och löneunderlag. Du kan dessutom samarbeta med dina kunder via partnerportalen.

Demo av Blikk Byrå

Här berättar vi mer om vår version som är särskilt anpassad för revisions- och redovisningsbranschen – Blikk Byrå.

Demo av modulen Bevakningslistor

Här berättar vi mer om hur du kan använda bevakningslistor för att hålla koll på vad som ska göras och när, för alla era kunder.

Vill du lära dig mer om hur du kommer igång med Blikk Byrå? Kolla in våra filmer i hjälpcentret.

Vill du ha hjälp att komma igång?

Våra konsulter ger er stöd och råd, hjälper er med inställningar och kan även utbilda er personal om ni så önskar.

Webbinarier

WEBBINARIER

Lär dig mer om Blikk

I våra webbinarier berättar vi mer om hur företag likt ditt kan dra nytta av funktionerna i Blikk. Titta live eller on demand!

CASE

”Blikk har ett tilltalande gränssnitt…”

”Till skillnad från vårt tidigare system, som var statiskt och krångligt, har Blikk ett modernt gränssnitt och är enkelt att använda.”

BLOGG

Projektledning för hybridkontoret

Att leda ett lyckosamt projekt på hybridkontoret kan vara utmanande. Vi listar de vanligaste missarna – och tips på hur du åtgärdar dem!