Ekonomibyråerna berättar: Så underlättar Blikk samarbetet med kunderna

Blikk erbjuder en kostnadsfri partnerportal som ekonomibyråer kan använda för att bjuda in och samarbeta med sina kunder. Här berättar tre byråer hur partnerportalen har hjälpt dem i deras dagliga arbete!

 

Smidigare revisioner för Qrev

Qrev erbjuder ett heltäckande tjänsteutbud inom revision och arbetar med såväl små som stora företag. Sedan de började använda partnerportalen i Blikk upplever de att revisionerna går både snabbare och smidigare.

– Eftersom vi arbetar med revision har vi ett stort behov av att kunna dela dokument och andra viktiga handlingar med våra kunder. Tack vare partnerportalen kan vi göra detta på ett snabbt och smidigt sätt, berättar Nicklas Paulsson, Revisor på Qrev och fortsätter:

– Efter att vi har bjudit in kunderna till Blikk Documents laddar de upp revisionsunderlaget i portalen. Vi får då en notis om detta och kan tillgå materialet. När vi har färdigställt vårt arbete delar vi detta via partnerportalen. Då vi även har möjlighet att kommunicera med kunderna direkt i partnerportalen finns det flera exempel där våra konsulter skött en hel revision via portalen, utan att skicka ett enda mejl.

Läs mer om hur Blikk underlättar vardagen för Qrev.

 

Mer tid till rådgivning för JDG Revision & Redovisning

Daniel Linsten JDG Revision

JDG är revisionsbyrån som vinner pris på pris för sitt digitala fokus och sätter sin ära i att hjälpa både kunder och branschen att bli mer digitala.

– I vårt arbete med kunder så ingår ofta att hjälpa dem med val av teknik och där landar vi ofta i att rekommendera Blikk. För de kunder som har Blikk kan vi jobba tillsammans i samma system och gränssnitt via partnerportalen, säger Daniel Linsten, VD och Auktoriserad Revisor på JDG Revision och Redovisning.

Med Blikk Byrå har de fått ett komplett byråstöd som bland annat underlättar den interna tidrapporteringen, projekthanteringen och ekonomiska uppföljningen likväl som samarbetet med kunderna.

– Vi jobbar väldigt integrerat med kunderna och det arbetet blir förstås mycket smidigare och mer effektivt för alla parter när vi får arbeta i samma verktyg. Vi kommer då långt från den klassiska redovisningsbyrån som du skickade en hög med kvitton till en gång i månaden och blir istället en ”one-stop-shop” för finansiella frågor med ofta daglig kontakt. Det blir ett roligare jobb tycker vi.

Läs mer om hur Blikk underlättar vardagen för JDG Revision & Redovisning.

 

Stora tid- och kostnadsbesparingar för Vikta Partner

Vikta Partner - Miljöbild

Vikta Partner är en norrlandsbaserad företagsbyrå som hjälper kunder att starta, driva och vidareutveckla sin verksamhet. Med Blikk Byrå har de fått ett komplett byråstöd som underlättar både den interna administrationen och samarbetet med kunderna.

– Alla våra kunder får en egen portal som används för såväl dokumentdelning som kommunikation. Eftersom vi hjälper våra kunder med allt från affärslösningar till bokföring och redovisning har vi ett stort behov av att dela dokument mellan varandra. Med partnerportalen kan vi göra detta på ett snabbt och smidigt sätt. De gånger som avtal eller andra handlingar behöver signeras kan vi enkelt initiera e-signeringar som godkänns via exempelvis BankID, berättar Amando Morino, VD på Vikta Partner och fortsätter:

– En del av våra kunder har vi dessutom bjudit in till någon av de andra Blikk-editionerna Pro, Business eller Easy. På så sätt kan de själva dra nytta av tidrapporteringen, faktura- och löneunderlag, analysverktyget och alla andra funktioner i Blikk. Samarbetet gör det sedermera möjligt för oss att hjälpa kunderna med bland annat faktureringen och lönekörningen.

Genom att samla flera viktiga funktioner i ett system upplever Vikta Partner att administrationen underlättats för både dem och deras kunder, vilket resulterat i stora tid- och kostnadsbesparingar varje månad.

– Våra kunder är jättenöjda och tycker precis som vi att partnerportalen är ett smidigt sätt att samarbeta med varandra. De uppskattar även att ha alla sina avtal, aktieböcker och andra viktiga dokument samlade på ett och samma ställe, berättar VD:n.

Läs mer om hur Blikk underlättar vardagen för Vikta Partner.

 

Blikk partnerportal – samarbetsverktyg för dig och dina kunder

När majoriteten av dina kunder jobbar i ett och samma system slipper du dubbelarbetet som det innebär att jobba i flera olika system. Använd istället Blikks partnerportal för att samla och se alla dina kunders tidrapporter och kvitton, dela dokument och skicka meddelanden.

Upptäck fördelarna med Blikk!

Relaterade artiklar

Projektmetoder

BLOGG

Trendspaning: Hållbarhet inom revisions- och redovisningsbranschen

Mycket tyder på att hållbarhet kommer bli mer prioriterat i revisions- och redovisningsbranschen. Men vad innebär det i praktiken?

resursplanering

BLOGG

Blikk erbjuder komplett byråstöd kostnadsfritt till små byråer

Blikk erbjuder nu det molnbaserade byråstödet Blikk Byrå (Free) helt kostnadsfritt och utan tidsbegränsning för mindre byråer.

Jobba med projektplanering

BLOGG

Undersökning: Stort förtroende för revisions & redovisningsbranschen

Förtroendet för revisorer, redovisningskonsulter och skatterådgivare är fortsatt starkt och har dessutom ökat under det senaste året.

Några av våra supernöjda Blikk-kunder

JDG revision
JDG revision
Elite Accounting
Mero Rekrytering