Du har väl inte missat våra filmer?

Du har väl inte missat våra filmer?

Blikk innehåller många funktioner som kan hjälpa ditt företag med allt ifrån tidrapportering och projektplanering till analys och rapport. För att du ska få en bättre förståelse för hur du kan använda de olika funktionerna har vi gjort flertalet demofilmer – spana in dem här!  

 

Kolla in våra populäraste funktioner

Våra filmer passar perfekt för dig som är nyfiken på att veta mer om hur funktionerna i Blikk kan underlätta vardagen för just ditt företag, men även för dig som just är i färd med att börja använda Blikk.

Nedanför hittar du demofilmer för några av våra populäraste funktioner:

 

Tidrapportering

Med Blikk slipper du jaga in tidssedlar, kvitton och rätt underlag inför fakturering och lönekörning. Du kan enkelt tidrapportera mot projekt, arbetsordrar, uppgifter eller aktiviteter från både dator och mobil.

 

Projekthantering

Genom att samla dina projekt i Blikk får du full kontroll och överblick av alla kommande, pågående och avslutade projekt. Tack vare de intuitiva projekttavlorna kan du enkelt skapa listor och uppgifter i ett projekt, följa hur arbetet går enligt tidsplanen samt underlätta samarbetet med dina kollegor.

 

Resursplanering

Med resursplaneringen kan du planera in tid på projekt, arbetsordrar, affärsmöjligheter, interntid, semester och frånvaro. All planerad tid matchas dessutom mot kapacitet och arbetstider, så att du tydligt kan se när någon är överbelagd eller har möjlighet att ta sig an fler arbetsuppgifter.

 

Kvittohantering

Slipp alla kvittohögar en gång för alla. Registrera dina utlägg digitalt och fota kvitton med Blikks mobilapp för kvittohantering. Minska administrationen och få mer tid över till andra mer värdeskapande uppgifter.

Besök vår Youtubekanal eller filmsida för att se alla demofilmer och upptäcka fler funktioner i Blikk.

Upptäck fördelarna med Blikk!

Relaterade artiklar

Jobba med projektplanering

BLOGG

3 användare berättar hur Blikk underlättar deras vardag

Här berättar tre av våra användare hur de använder Blikk i vardagen för att minska sin administration, spara tid och öka lönsamheten!

Projektmetoder

BLOGG

Marias bästa tips till företag som ska implementera Blikk

Här delar vår implementationskonsult Maria med sig av sina bästa tips till företag som är i färd med att börja använda Blikk!

Tidrapportering

BLOGG

Blikk accelererar tillväxttakten och ska rekrytera tio nya medarbetare

För att möta den ökade efterfrågan och fortsätta erbjuda förstklassig service ska Blikk rekrytera tio nya medarbetare 2022.

Några av våra supernöjda Blikk-kunder

JDG revision
Rockstore Engineering
Elite Accounting
Mero Rekrytering