Case

Västerås Revision

Nystartade Västerås Revision erbjuder tjänster inom revision, redovisning och lön. Med Blikk Byrå har de fått ett användarvänligt system som förenklar tidredovisningen, faktureringen och projektuppföljningen.

claus-thingvall-advise-north

Maria Ahlqvist
Auktoriserad Redovisningskonsult
www.vasterasrevision.se

”En av de bästa sakerna med Blikk är användarvänligheten, sedan vi började med systemet har det varit väldigt få frågor från personalen.”

Elite Accounting

Hej Maria! Berätta lite om Västerås Revision.

Västerås Revision startades så sent som i våras. Vi är i dagsläget 10 medarbetare, alla med lång erfarenhet från branschen, och erbjuder tjänster inom revision, redovisning, lön och rådgivning. Vi arbetar i huvudsak med små och medelstora företag i alla företagsformer och branscher.

 

Vilka utmaningar upplevde ni innan ni började med Blikk Byrå?

En av våra främsta utmaningar var att vi hade väldigt specifika krav på hur vi ville att funktionerna skulle vara uppsatta och hur de skulle fungera i vårt affärssystem. De system vi tittade på innan klarade inte riktigt av att möta våra krav.

 

Varför valde ni Blikk?

Vi la mycket tid på att jämföra olika system på marknaden, innan vi blev rekommenderade att titta på Blikk Byrå, som visade sig uppfylla våra högt ställda krav. Ett annat stort plus med Blikk var användarvänligheten.

 

Hur upplevde ni implementationen?

Det gick väldigt smidigt att implementera Blikk i verksamheten. Mycket av sakerna kunde vi göra på egen hand, men vi fick också väldigt bra rådgivning av Blikk, vars medarbetare visade stor förståelse för våra behov och vår verksamhet.

 

Hur använder ni Blikk i vardagen?  

Vi använder i huvudsak Blikk för att sköta tidredovisningen och faktureringen, men även för att följa upp lönsamheten på våra projekt.

 

Vad är det bästa med Blikk?

Att det är enkelt att använda. Sedan vi började med Blikk har det varit väldigt få frågor från personalen.

 

Hur har er roll gentemot kunderna förändrats genom digitaliseringen?

Det har framförallt lett till att vår roll blivit mer aktiv, samtidigt som det tillåtit oss att arbeta mer proaktivt och rådgivande.

 

Hur tar ni nästa steg i Blikk?

Vi har kikat på flera funktioner som vi inte använder i dagsläget, där vi känner att partnerportalen är intressant.

 

Något tips till andra byråer som funderar på att börja med Blikk?

Bara kör! Boka in en demo och var tydliga med vilka behov ni har, implementationskonsulterna på Blikk har bred kunskap inom redovisning och lön och kan hjälpa er att ser hur systemet kan användas till just er verksamhet.

Upptäck hur Blikk kan skapa tid för ditt företag

Se fler case

claus-thingvall-advise-north

CASE | REDOVISNING & REVISION

Diem Ekonomibyrå

”Efter implementeringen av Blikk har vi kunnat minska ner på antalet program, vilket har lett till stora tid- och kostnadsbesparingar.”

claus-thingvall-advise-north

CASE | REDOVISNING & REVISION

Malmö City Redovisning

”Med Blikk får vi många viktiga funktioner samlade i ett användarvänligt system där allt hänger ihop på ett bra sätt.”

PaBe Redovisning

CASE | REDOVISNING & REVISION

PaBe Redovisning

”Med Blikk Byrå (Free) kan jag enkelt organisera mina kundkontakter och samla alla dokument på ett lättöverskådligt sätt…”