Case

PaBe Redovisning

För att kunna fokusera mer på det personliga mötet med kunden, lämnade Patrik Bengtsson sin tidigare arbetsgivare och startade PaBe Redovisning. Med Blikk Byrå (Free) har han på ett enkelt och smidigt sätt kunnat strukturera upp sin nya verksamhet.

 

 

Patrik Bengtsson, PaBe Redovisning

Patrik Bengtsson 
Redovisningskonsult

Trots att jag inte kunde någonting om Blikk när jag startade min verksamhet för en månad sedan känner jag redan att jag kan det mesta.”

Mero Rekrytering

Hej Patrik! Berätta lite om dig själv och ditt företag.

Under många år jobbade jag för några av landets största redovisningsfirmor, men för att få mer tid för rådgivning och att hjälpa kunderna, valde jag att starta eget. När jag var anställd fanns det ingen flexibilitet i kundmötena, men nu kan jag anpassa mig mer efter kundens behov och önskemål. Det blir helt enkelt mer personligt. Idag jobbar jag lokalt i Kristianstad kommun, med små och medelstora företag.

PaBe Redovisning

Varför valde du Blikk Byrå?

Trots att jag startade i mindre skala insåg jag snabbt att det blev för rörigt och svårhanterligt att bara skriva ner allt i ett excelark. Med Blikk Byrå (Free) kan jag enkelt organisera mina kundkontakter och samla alla dokument på ett lättöverskådligt sätt. Det jag gör i Blikk kan jag också koppla till Fortnox, som är mitt bokföringsprogram, vilket verkligen underlättar mitt arbete. Jag valde såklart även Blikk Byrå (Free) för att det är kostnadsfritt för byråer med mindre än två användare. Man måste vara försiktigt med utgifterna i uppstarten av ett företag.

 

Hur jobbar du konkret i Blikk?

Eftersom jag har flera kunder som jag hjälper med löpande bokföring är jag inne i Blikk dagligen för att sköta min tidrapportering. Jag skickar även ut rapporter via programmet och använder också kom ihåg-listorna. Det är bra att kunna bocka av vad man har gjort under dagen.

 

Vad är det bästa med Blikk?

Det är modernt utformat och lätt att sätta sig in i. Trots att jag inte kunde någonting om Blikk när jag startade min verksamhet för en månad sedan känner jag redan att jag kan det mesta. Jag har varit inne och läst på hjälpsidan ibland, och det har varit tillräckligt.

 

Hur tar du nästa steg i Blikk?

Jag ska börja använda Blikk CRM för att på så sätt få bättre överblick över mina affärsmöjligheter och vilka stadier de befinner sig i. Det är bra att ha koll på hur nära man är en affär och också att få en påminnelse om när det till exempel är dags att höra av sig till den potentiella kunden igen.

 

Något tips till andra byråer som funderar på att börja med Blikk?

Var inte rädd för att göra fel, det gör man alltid i början. Eftersom Blikk är så pass användarvänligt, är det alltid enkelt att fixa till något man missat.

Upptäck hur Blikk kan skapa tid för ditt företag

Se fler case

claus-thingvall-advise-north

CASE | REDOVISNING & REVISION

Resultat Redovisning & Revision

”Vi letade efter ett webbaserat tidredovisningssystem som håller måttet. I Blikk kände vi att vi hade hittat just det.”

claus-thingvall-advise-north

CASE | REDOVISNING & REVISION

Advise North 

”Att göra reaktiva teknikinköp är omodernt och söndrande, man måste göra val som går att växa med.”

claus-thingvall-advise-north

CASE | REDOVISNING & REVISION

Malmö City Redovisning

”Med Blikk får vi många viktiga funktioner samlade i ett användarvänligt system där allt hänger ihop på ett bra sätt.”