Case

Mineteam

Mineteam AB är ett entreprenadföretag inom gruvindustrin i Gällivare. Vi var nyfikna på varför Mineteam valde Blikk och vilka problem som de hoppades lösa med hjälp av systemet, och tog därför en kort frågestund med Oskar Spets, VD.  

Oskar Spets 
VD
www.mineteam.se

”Vi har sparat mycket administrationstid sedan vi började använda Blikk. Förut var vi tvungen att sammanställa våra anställdas tider manuellt från en tidrapport till en faktura, nu görs det automatiskt när våra anställda knappar in sina egna timmar i mobilappen.”

Vilka problem hade ni innan ni började använda Blikk?

Innan Blikk hade vi svårt att veta huruvida våra projekt var lönsamma eller inte. Nu är det lätt att sammanställa utgifter och intäkter och se hur varje enskilt projekt går.

 

På vilket sätt tycker du att Blikk har hjälpt er verksamhet?

Vi har sparat mycket administrationstid sedan vi började använda Blikk. Förut var vi tvungen att sammanställa våra anställdas tider manuellt från en tidrapport till en faktura, nu görs det automatiskt när våra anställda knappar in sina tidrapporter i sina telefoner och surfplattor. Det underlättar både för oss och våra anställda.

 

Vad var det som gjorde att Mineteam valde Blikk?

Man är ju norrlänning och lite färgad. Sedan är det extra kul att Blikk är ganska nystartat, det gör att vi har stor chans att påverka hur vi vill att systemet ska fungera. Dessutom får vi alltid bra gehör av supporten när vi behöver hjälp.

Upptäck hur Blikk kan skapa tid för ditt företag