Case

Malmö City Redovisning

Den nystartade redovisningsbyrån Malmö City Redovisning har fått en flygande start. Med Blikk Byrå samlar de alla viktiga funktioner på ett och samma ställe, vilket underlättar och effektiviserar det vardagliga arbetet.  

claus-thingvall-advise-north

Linda Nilsson
Redovisningskonsult
www.malmocityredovisning.se

”Det som vi gillar mest med Blikk är helheten – att många viktiga funktioner finns samlade i ett användarvänligt system där allt hänger ihop på ett bra sätt.”

Elite Accounting

Hej Linda! Berätta lite om Malmö City Redovisning.

Malmö City Redovisning startades år 2020 och har sedan dess vuxit snabbt. Vi är i dagsläget sex anställda, alla med mycket erfarenhet från branschen, som hjälper företag med allt från enkel rådgivning till avancerad företagsekonomi och struktur.

 

Hur jobbade ni innan ni började med Blikk?

Vi har arbetat med flera olika system tidigare. Ett vanligt återkommande problem har varit att det känts långdraget och krävts mycket manuellt arbete och separata Excel-filer för att få ut det material vi vill ha.

 

Varför valde ni Blikk?

När vi skulle välja ett byråstöd kollade vi runt och jämförde flera system på marknaden. Vi upplevde att Blikk passade våra behov bäst. Mycket tack vare att vi fick många funktioner samlade på ett och ställe, samtidigt som det var enkelt att använda.

 

Hur använder ni Blikk Byrå i vardagen?

Alla våra anställda tidrapporterar dagligen i Blikk och använder bevakningslistorna för att hålla koll på vilka uppdrag som behöver göras här och nu. Personligen använder jag även resursplaneringen för att få en överblick av byråns beläggning framgent. Avtalshanteringen med e-signering, rapportverktyget och partnerportalen är andra funktioner som används frekvent.

 

Vilka är de största fördelarna med Blikk?

Det som vi gillar mest med Blikk är helheten – att många viktiga funktioner finns samlade i ett användarvänligt system där allt hänger ihop på ett bra sätt. Vi värdesätter även den personliga kontakten som vi fått hos Blikk. Att alltid kunna komma i kontakt med samma person(er) känns tryggt.

 

Hur tar ni nästa steg i Blikk?

Vi nyttjar redan många av funktionerna som finns i Blikk. En av funktionerna som vi planerar att börja använda i ännu större utsträckning är däremot bevakningslistor.

 

Något tips till andra byråer som funderar på att börja med Blikk Byrå?

Ta hjälp av grundkursen så som mycket som möjligt i början, så att du får hjälp med hur just ditt upplägg i Blikk skall se ut.

Upptäck hur Blikk kan skapa tid för ditt företag

Se fler case

CASE | REDOVISNING & REVISION

JDG Revision & Redovisning

”Vi uppskattar att Blikk är mottagliga för feedback och hela tiden utvecklas för att möjliggöra digitaliseringen”

claus-thingvall-advise-north

CASE | REDOVISNING & REVISION

Advise North 

”Att göra reaktiva teknikinköp är omodernt och söndrande, man måste göra val som går att växa med.”

claus-thingvall-advise-north

CASE | REDOVISNING & REVISION

Diem Ekonomibyrå

”Efter implementeringen av Blikk har vi kunnat minska ner på antalet program, vilket har lett till stora tid- och kostnadsbesparingar.”