UTBILDNINGSVERKSAMHET

Jobbar du med utbildningar?

Sverige växer och med det ökar trycket på utbildningsföretag att skapa fler och nya utbildningstillfällen. Det innebär många utmaningar men också unika möjligheter att växa för de företag som samtidigt passar på att se över sina digitala processer. Där kan Blikk hjälpa till.

Blikk för dig som jobbar med utbildningsverksamhet

Utbildningsbranschen står inför en del nya möjligheteter i samband med Sveriges ökade befolkningsantal och höga sysselsättningsmål. Många utbildningsföretag passar på att se över sina digitala processer för att kunna möta upp det ökade behovet av utbildningsplatser, och för att samtidigt öka sin egen lönsamhet.

Blikk kan hjälpa ditt utbildningsföretag att få full koll på dina projekt, dina affärer, dina resurser, dina kunder och kontakter, och givetvis alla utbildningstimmar. Tack vare Blikks sömlösa integration mot både Visma eEkonomi och Fortnox slipper du dessutom dubbelarbete, minskar din administration och får ett komplett och kraftfullt affärsverktyg.

Fördelar med Blikk

  • Blikk samlar dina kunder och kontakter på ett och samma ställe och låter dig hålla kontaktlistan uppdaterad, även via mobilen.
  • Blikk ger dig överblick över alla avtal – och med systemets påminnelsefunktion missar du aldrig ett tillfälle till omförhandling eller uppsägning av avtal.
  • Blikks resursplanering ger dig full koll på din beläggning och maximerar tiden för dina allokerade resurser.
  • Du får en tidrapportering i världsklass och kan känna dig trygg att alla timmar kommer med.
  • Med bara några enkla knapptryck har du ett komplett fakturaunderlag och du slipper ägna timmar åt att leta information och summera timmar.

Testa gratis i 14 dagar

Ingen betalning eller uppsägning behövs