SKOGSMASKINER

Jobbar du med skogsmaskiner

Slipp alla tidssedlar, post-it-lappar och borttappade maskintimmar! Blikk hjälper dig som arbetar med skogsmaskiner att minska din administration, och ger dig full koll på alla projekt, maskiner, arbetsordrar, resurser och timmar.

Blikk för dig som jobbar med skogsmaskiner

Blikk hjälper dig att få koll på alla dina kunder och kontakter, projekt, arbetsordrar, maskiner, resurser och timmar. Tack vare Blikks sömlösa integration mot både Visma eEkonomi och Fortnox behöver du inte heller längre jobba i olika system. Och det bästa av allt är att du slipper alla post-it-lappar och tidssedlar! Du får ett komplett och kraftfullt affärsverktyg som minskar din administration, ser till att du inte tappar bort affärer och timmar, och ger dig mer tid till att utöka din verksamhet.

Fördelar med Blikk

  • Blikk samlar dina kunder och kontakter på ett och samma ställe och låter dig hålla kontaktlistan uppdaterad, även via mobil och surfplatta.
  • Blikks resursplanering ger dig full koll på din beläggning och maximerar tiden för dina allokerade resurser.
  • Detaljerad arbetsorder som går att bryta ned till arbetsmoment och maskintid.
  • Du får överblick över alla avtal – och med systemets påminnelsefunktion missar du aldrig ett tillfälle till omförhandling eller uppsägning av avtal.
  • Du får en enkel och smidig projektplanering innehållande projekttavlor med dra-och-släpp funktion samt budget, kalkyler och rapporter.
  • Du får en tidrapportering i världsklass och kan känna dig trygg att alla timmar kommer med. Dessutom slipper du alla tidssedlar!
  • Med bara några enkla knapptryck har du ett komplett fakturaunderlag och du slipper ägna timmar till att leta information och summera timmar från olika tidssedlar eller system.

Testa gratis i 14 dagar

Ingen betalning eller uppsägning behövs