BEMANNING

Är du i bemanningsbranschen?

Bemanningsbranschen fyller en viktig funktion på arbetsmarknaden, som just nu är mer rörlig och föränderlig än någonsin tidigare. Branschen är dessutom en av de som växer allra snabbast i Sverige idag, och för de företag som väljer Blikk finns möjlighet att växa och öka lönsamheten ytterligare.

Blikk för dig som jobbar med bemanning

I bemanningsbranschen handlar det om att lösa allt från enklare till mer komplexa uppdrag till sina uppdragsgivare. Huvuduppdraget är att allokera rätt resurser, och dessutom på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt. Bemanningsföretag verkar ofta inom många olika kanaler för att hitta sina resurser, och brottas med prisjämförelser, avtalshantering och allt som oftast en växande administration.

Blikk hjälper dig som jobbar med bemanning att få full koll på alla dina kunder och kontakter, uppdrag, interna och externa avtal, affärer, projekt, resurser och timmar. Tack vare Blikks sömlösa integration mot både Visma eEkonomi och Fortnox slipper du jobba i flera olika system. Och med Blikks resursplanering får du dessutom full koll på dina resurser vilket gör att du kan öka tempot i din verksamhet. Blikk ger dig helt enkelt ett komplett och kraftfullt affärsverktyg som låter dig lägga mer tid på befintliga eller nya bemanningsuppdrag.

 

Fördelar med Blikk

  • Blikk samlar dina kunder och kontakter på ett och samma ställe och låter dig hålla kontaktlistan uppdaterad, även via mobilen.
  • Ger dig överblick över alla avtal – och med systemets påminnelsefunktion missar du aldrig ett tillfälle till omförhandling eller uppsägning av avtal.
  • Blikks resursplanering ger dig full koll på din beläggning och maximerar tiden för dina allokerade resurser.
  • Du får en tidrapportering i världsklass och kan känna dig trygg att alla timmar kommer med. Dessutom slipper du alla tidssedlar!
  • Med bara några enkla knapptryck har du ett komplett fakturaunderlag och du slipper ägna timmar till att leta information och summera timmar.

Testa gratis i 14 dagar

Ingen betalning eller uppsägning behövs