IDROTTSFÖRENINGAR

Jobbar du i en idrottsförening?

Blikk hjälper er att få koll på alla kunder, kontakter, partners, affärer och events. Det minskar er administration, och hjälper er på vägen till en ökad lönsamhet.

Blikk för dig som jobbar i en idrottsförening

Blikk hjälper dig som jobbar inom en idrottsförening att få full koll på alla kunder och kontakter, uppdrag, affärer, projekt, events och arbetade timmar. Tack vare Blikks sömlösa integration mot både Visma eEkonomi och Fortnox slipper du dessutom jobba i flera olika system. Du får ett komplett och kraftfullt affärsverktyg som låter dig lägga mindre tid på administration och mer tid på att öka lönsamheten i föreningen.

Fördelar med Blikk

  • Blikk samlar dina kunder och kontakter på ett och samma ställe och låter dig hålla kontaktlistan uppdaterad, även via mobil och surfplatta.
  • Med Blikk ramlar inget mellan stolarna. Tack vare Blikk Uppgifter har du full överblick över dina att-göra listor och kan enkelt delegera uppgifter till medarbetare. Koppla uppgifterna till specifika åtgärder, kunder eller projekt, och skapa deluppgifter som bockas av när de slutförts.
  • I Blikk CRM hanterar du allt från första kontakt med en kund till vunnen affär. Via affärstavlan har du koll på vilka affärer som är på gång och ni kan enkelt hålla varandra uppdaterade om vad som händer via systemets team-feed.
  • Blikk ger dig överblick över alla avtal – och med systemets påminnelsefunktion missar du aldrig ett tillfälle till omförhandling eller uppsägning av avtal.
  • Du får en tidrapportering i världsklass och kan känna dig trygg att alla timmar kommer med.
  • Med bara några enkla knapptryck har du ett komplett fakturaunderlag och du slipper ägna timmar till att leta information och summera timmar från olika system.

Testa gratis i 14 dagar

Ingen betalning eller uppsägning behövs