EKONOMI & REDOVISNING

Jobbar du med ekonomi och redovisning?

Digitalisera din verksamhet med Blikk och få full koll på dina kunder, kontakter, uppdrag och timmar. Med Blikks sömlösa koppling till Visma eEkonomi och Fortnox får du ett komplett och kraftfullt affärsverktyg.  Något som förenklar för dig och dina kunder.

Testa gratis

Blikk för dig som jobbar med ekonomi och redovisning

Just nu pågår en digitalisering i samhället som ställer företag inför nya utmaningar och möjligheter. I redovisningsbranschen ser man framför kan man se att digitaliseringen har medfört ett minskat behov av tjänster såsom löpande bokföring och lönekörningar samtidigt som behovet av ekonomisk rådgivning och andra avancerade uppdrag har ökat.

Blikk hjälper dig som redovisningsföretag att få full koll på dina kunder, uppdrag, avtal och timmar. Tack vare Blikks sömlösa integration mot både Visma eEkonomi och Fortnox kan du dessutom erbjuda dina kunder ett komplett och kraftfullt affärsverktyg, något som förenklar för dig, minskar dubbelarbete, men framför allt ger dig mer tid över till att utöka din verksamhet med fler eller andra typer av uppdrag.

Fördelar med Blikk

  • Blikk ger dig ett affärssystem som samlar allt på ett och samma ställe så att du slipper arbeta i flera olika system. Och självklart är Blikk tillgängligt på mobilen likväl som på surfplattor.
  • Blikk erbjuder en helt sömlös integration mot Fortnox och Visma eEkonomi..
  • Du får en fullständig överblick över alla avtal – och med systemets påminnelsefunktion missar du aldrig ett tillfälle till omförhandling eller uppsägning av avtal.
  • Du får en tidrapportering i världsklass och kan känna dig trygg att alla timmar kommer med.
  • Med bara några enkla knapptryck har du ett komplett fakturaunderlag och du slipper ägna timmar åt att leta information och summera timmar från olika system.

Testa gratis i 14 dagar

Ingen betalning eller uppsägning behövs

Är ni ett redovisningsföretag som vill utvecklas med era kunder?

Som Blikkpartner kan du erbjuda dina kunder ett komplett och kraftfullt affärsverktyg som minskar dubbelarbete, ger full koll på alla kontakter, affärer, projekt, uppdrag och timmar. Tack vare vår smarta partneringång och den sömlösa integrationen mot både Visma eEkonomi och Fortnox sparar du dessutom snabbt in tid och pengar, för både dig och dina kunder.

Läs mer