Blikks grundare nominerad till Årets Företagare

Mikael Gramer, VD och grundare av Blikk, har nominerats till Årets Företagare i Piteå. Nomineringen lyfter fram hur Blikk, genom sitt genuina kundfokus och ett lyckat samarbete med en stor branschaktör, har tagit bolaget till nationella höjder.

2023 har varit ett händelserikt år för Blikk, som bland annat utökat teamet från 29 till 37 personer och utsetts till en av Sveriges hetaste snabbväxare inom techbranschen av nyhetssajten Breakit. Nu har företagets VD och grundare, Mikael Gramer, chans att prisas på Piteå Business Awards 2024.

– Att bli nominerad till Årets Företagare är ytterst hedrande, men detta är verkligen ett resultat av ett enastående teamwork och engagemang som många människor har lagt ner under många år, säger Mikael Gramer.

 

Nomineringen i sin helhet

Genom att skapa ett bra team, vara en attraktiv arbetsgivare och erbjuda kunder nya smarta affärsmodeller har Blikk blivit ett vinnande och snabbväxande bolag baserat i Piteå. Blikks molntjänster används av tiotusentals användare inom många olika branscher varje dag.

Kreativitet, gott ledarskap, ett genuint kundfokus och ett lyckat samarbete med en stor branschaktör har tagit företagets produkter och tjänster till nationella höjder.

Mikael Gramers och Blikks imponerande resa och resultat under 2022 golvar juryn. Och minst lika imponerande är att man skapat en varm och attraktiv arbetsplats dit kompetenta medarbetare söker sig – kanske den allra viktigaste förutsättningen i tider som dessa. 

 

Upptäck fördelarna med Blikk!

Våra kunder har ordet

”Blikk är lätt att använda! Vi har en hel del medarbetare med begränsad teknikvana, men även för dem går det bra att tidrapportera via Blikks mobilapp.”

– Henrik Haltorp, InduMate Karlstad, användare av Blikk Pro

”Efter implementeringen av Blikk har vi kunnat minska ner på antalet program, vilket har lett till stora tid- och kostnadsbesparingar.”

– Helena Wackt, Diem Ekonomibyrå, användare av Blikk Byrå

"Att kunna arbeta i ett sömlöst flöde med offerter, tidrapportering och ekonomisk uppföljning underlättar verkligen för oss."

– Christophe Mourou, Integration Design, användare av Blikk Pro

”Med Blikk sparar vi massor av värdefull tid. Vårt förra affärssystem var alldeles för tungarbetat och tidskrävande.”

– Maria Mogensen, Rockstore Engineering, användare av Blikk Business

”Tack vare Blikks partnerportal kan vi dela dokument och viktiga handlingar med våra kunder på ett snabbt och smidigt sätt!”

– Nicklas Paulsson, Qrev, användare av Blikk Byrå

Relaterade artiklar

Jobba med projektplanering

BLOGG

Så lyckas du med konsten att delegera arbetsuppgifter

Här delar vi med oss av tips som hjälper dig att bemästra delegeringen och skapa tid för de viktigaste uppgifterna.

Återgå till arbete - normala rutiner

BLOGG

Ta kontroll över din tid med en prioriteringsmatris

Hur ska man egentligen prioritera när allt känns viktigt? Upptäck hur du kan ta kontrollen med en enkel matris.

Projektmetoder

BLOGG

Spara tid och pengar med en digital lönehantering

Här hittar du en handfull konkreta tips som hjälper dig att digitalisera företagets löneadministration och därigenom skapa tid för viktigare saker.