Blikk stöttar nyföretagare i lågkonjunkturen – Med unikt erbjudande

Blikk stöttar nyföretagare i lågkonjunkturen

Det svenska tid- och projektsystemet Blikk hjälper tusentals företag att minska administrationen, skapa tid och öka lönsamheten. Nu erbjuder de nystartade bolag att använda systemet för halva priset i ett helt år.

– Med detta erbjudande hoppas vi kunna hjälpa ännu fler fåmansföretag att lägga mindre tid på onödig admin och mer tid på sin kärnverksamhet, vilket blir ännu viktigare i tider som dessa, säger Mikael Gramer, vd på Blikk.

Registrera dig idag – få halva priset på Blikk!

 

Konjunkturen skapar nya möjligheter

Den stundande lågkonjunkturen har en stor inverkan på det svenska näringslivet. Men allt är inte nattsvart. För många företag kan det vara ett ypperligt tillfälle att hitta nya sätt att effektivisera verksamheten och kraftsamla inför en kommande högkonjunktur.

Blikk, vars system gör det möjligt att arbeta i ett sömlöst affärsflöde, från offert till projektplanering, tidrapportering, fakturering och uppföljning, bevittnar dagligen hur företag som effektiviserar sina processer är bättre rustade för framtiden.

– Många av våra kunder har lyckats minska ner på antalet kringsystem de använder och en del har gått från fyra system till ett, vilket gör att de kan fokusera fullt ut på sin verksamhet och därigenom spara såväl tid som pengar, säger Kersti Bergström, vice vd och produktchef på Blikk.

Kersti utvecklar:

– Vi ser gång på gång hur företag som blir effektivare och lägger tid på rätt saker ökar sin lönsamhet och kan skala upp sin verksamhet i snabbare takt. Genom att rabattera priset för nystartade företag hoppas vi kunna hjälpa ännu fler att ställa om till smartare arbetssätt och ta del av alla fördelar som det medför.

En av dem som effektiviserat sin verksamhet med hjälp av Blikk är IT-konsulten David Baron, som kan intyga att det medfört många fördelar.

– Efter implementationen av Blikk har jag kunnat fakturera en timme mer varje dag, vilket motsvarar en 20-procentig ökning av debiteringsgraden.

Nystartad? Just nu får du 50% rabatt på Blikk i ett helt år!

 

Flexibelt system för alla branscher

Blikk används redan av tusentals företag inom en mängd olika branscher.

– Vårt system är inte branschspecifikt utan används av allt ifrån konsulter till hantverkare och entreprenadföretag. Den gemensamma nämnaren bland våra kunder är att de jobbar med någon typ av projekt och vill spara tid, säger Kersti Bergström och fortsätter:

– Det finns olika versioner av systemet. Blikk Pro är perfekt för dig som vill arbeta i ett sömlöst affärsflöde medan Blikk Business passar dig som vill arbeta med enklare projekthantering och tidrapportering.

Ta del av Blikks tidsbegränsade erbjudande för nystartade bolag!

För att kunna ta del av erbjudandet måste du ha startat din verksamhet inom de senaste 12 månaderna. Du måste även uppge ’Nystartad’ vid kontakt med våra säljare, så att de har möjlighet att registrera rabatten, som är giltig i 12 månader. Erbjudandet är endast giltigt för dig som aktiverar ett konto mellan 23 oktober – 31 december 2023.

Upptäck fördelarna med Blikk!

Våra kunder har ordet

”Blikk är lätt att använda! Vi har en hel del medarbetare med begränsad teknikvana, men även för dem går det bra att tidrapportera via Blikks mobilapp.”

– Henrik Haltorp, InduMate Karlstad, användare av Blikk Pro

”Efter implementeringen av Blikk har vi kunnat minska ner på antalet program, vilket har lett till stora tid- och kostnadsbesparingar.”

– Helena Wackt, Diem Ekonomibyrå, användare av Blikk Byrå

"Att kunna arbeta i ett sömlöst flöde med offerter, tidrapportering och ekonomisk uppföljning underlättar verkligen för oss."

– Christophe Mourou, Integration Design, användare av Blikk Pro

”Med Blikk sparar vi massor av värdefull tid. Vårt förra affärssystem var alldeles för tungarbetat och tidskrävande.”

– Maria Mogensen, Rockstore Engineering, användare av Blikk Business

”Tack vare Blikks partnerportal kan vi dela dokument och viktiga handlingar med våra kunder på ett snabbt och smidigt sätt!”

– Nicklas Paulsson, Qrev, användare av Blikk Byrå

Relaterade artiklar

Jobba med projektplanering

BLOGG

Så ökade IT-konsulterna debiteringsgraden med 20%

Efter att ha implementerat affärssystemet Blikk har konsulterna på ndit ökat sin debiteringsgrad med 20 procent.

Återgå till arbete - normala rutiner

BLOGG

7 tips för att tackla en lågkonjunktur som företagare

Sverige väntas gå in i en lågkonjunktur. Här hittar du sju tips som kan hjälpa dig att tackla ett tuffare företagsklimat.

Projektmetoder

BLOGG

3 användare berättar hur Blikk underlättar deras vardag

Här berättar tre användare hur de använder Blikk för att minska sin administration, skapa tid och öka lönsamheten!