Blikk sponsrar Storfors AIK:s herrfotbollslag

Blikk sponsrar Storfors AIK:s herrfotbollslag

Blikk fortsätter att stödja det lokala föreningslivet i Piteå och går nu in som sponsor till Storfors AIK:s herrfotbollslag. Sponsringen kommer att hjälpa föreningen att vidareutveckla sin verksamhet på ett långsiktigt och hållbart sätt.  

–  Blikk vill bidra till att skapa en meningsfull fritid för både dagens och morgondagens fotbollsspelare. Vi är därför mycket glada över att kunna vara med och möjliggöra Storfors AIK:s långsiktiga satsning på herr-, dam- och ungdomsfotbollen, säger Kersti Bergström, VD på Blikk.  

Under de senaste åren har Storfors herrlag avancerat i seriesystemet och spelar för närvarande i Division 2. Sponsringen är en viktig del för att herrsektionen ska kunna täcka sina egna kostnader, vilket i sin tur hjälper föreningen att göra en jämställd satsning.   

– Från föreningens sida vill vi tacka Blikk för att de gått in och stöttat vår verksamhet! Det betyder väldigt mycket och ger oss möjligheterna att utvecklas vidare och skapa bra förutsättningar för våra fotbollsspelare, säger Patrik Nilsson, Föreningsutvecklare i Storfors AIK.