Blikk rekryterar marknadschef

Affärssystemet Blikk rekryterar Kersti Bergström som marknadschef. Hon kommer närmast från en position som ansvarig för marknad och kommunikation inom Skoogs-koncernen och har även jobbat flera år inom byråbranschen, både i Sverige och utomlands.

– Jag ser framemot att bli en del av Blikks resa. Det är ett härligt team med fantastisk kompetens, framåtanda och visioner. Det känns också extra roligt att samtidigt som vi satsar och tar marknadsandelar på en nationell nivå, är bolaget så starkt förankrat och skapar arbetstillfällen i min hemstad Piteå, säger Kersti Bergström.

Rekryteringen är ett led i Blikks fortsatta utveckling.

-Hos oss står kunden i fokus och marknadsfunktionen är därför helt central i att koordinera hela kundresan från produktutveckling till användarsupport och försäljning. Vi har arbetat med Kersti tidigare och vet att hennes enorma engagemang, kundfokus och idérikedom ger stor effekt både internt och externt, inte minst genom att styra oss i hur vi agerar för att leva upp till våra kundlöften, säger Mikael Gramer VD på Blikk.

Blikk digitaliserar företagets hela administration i ett och samma system, och erbjuder funktioner som
t ex sälj, order, projekt, resursplanering och fakturering. Systemet är integrerat med marknadsledande ekonomisystem som Visma och Fortnox och det finns även en portal för ekonomibyråer.

Under 2019 räknar man med att antalet kunder, användare och nyrekryteringar kommer att fortsätta accelerera.

-Under det gångna året har vi tredubblat såväl omsättning som antal kunder och medarbetare. Nästa år släpper vi inte bara ett flertal stora produktnyheter utan har även nya spännande samarbeten på gång med ekonomibyråer, integrationsparters och återförsäljare. Detta, i tillägg till ett större samarbete med Visma Spcs innebär att vi ser en fortsatt stark tillväxt framför oss under 2019, säger Mikael Gramer.

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!