Blikk lanserar nytt byråstöd för redovisningsbranschen

Blikk lanserar nytt byråstöd

Blikk satsar vidare och lanserar i dagarna Blikk Byrå, ett molnbaserat byråstöd för redovisningsbyråer. – Många byråer genomgår en digital förändringsresa och intresset är stort. Genom att effektivisera sina arbetssätt får byråerna inte bara total kontroll över verksamheten. Det frigör även mer tid för rådgivning och fördjupade kundsamarbeten, säger Mikael Gramer Produktansvarig på Blikk.

Under de senaste åren har man på Blikk sett en allt större efterfrågan från byråer som söker digitala verktyg, både för att kunna effektivisera sin egen administration samt underlätta samarbetet med kunderna.

– Vi har redan ett flertal redovisningsbyråer som använder Blikk både för sig själva och sina kunder. Det har funkat mycket bra och därför tog vi beslutet att göra vår första branschanpassning för att underlätta ytterligare för byråerna.

Blikk Byrå hjälper byråerna att minska manuell hantering och få koll på bl a uppdrag, tidredovisning, kvitton, fakturering och löneunderlag. Det finns dessutom en partnerportal där byrån kan samarbeta med sina kunder.

-Blikk Byrå lanseras successivt under hösten. I den första etappen fokuserar vi främst på tidredovisning, uppdrags- och avtalshantering. Mot slutet av året adderar vi även återkommande uppgifter, bevakningslistor, resursplanering och stöd så att byråerna kan följa branschorganisationernas riktlinjer. Vi vill addera värde i alla led, avslutar Mikael.

Som en del i satsningen har Blikk startat ett samarbete med branschorganisation FAR och erbjuder deras medlemmar en rabatt på licenskostnaderna i Blikk Byrå.

Förra året ingick Blikk även i ett större samarbete med Visma Spcs där Visma licensierade delar av Blikks plattform, för försäljning under namnet Visma Tid Smart.

Läs mer om Blikk Byrå 

Upptäck fördelarna med Blikk Byrå!

Relaterade artiklar

Jobba med projektplanering

BLOGG

Ny studie: Hög kundnöjdhet inom redovisningsbranschen

Kunderna är mycket nöjda med sina leverantörer inom redovisningsbranschen, enligt SKI. Men vilka är egentligen framgångsfaktorerna bakom detta?

Norengs

BLOGG

Effekt av pandemin: Ökat tryck på redovisningsbranschen

Under 2020 startade rekordmånga nya redovisningsbyråer i Sverige. En annan trend är att allt fler företag efterfrågar digital redovisning och rådgivning.

Webbinarier

BLOGG

Hur digitaliserad är redovisningsbranschen?

Vi tar pulsen på redovisningsbranschen med hjälp av några aktörer som lyckats med digitaliseringen – och tagit steget från redovisare till rådgivare.

Några av våra supernöjda Blikk-kunder

JDG revision
JDG revision
Elite Accounting
Mero Rekrytering