Blikk i nytt samarbete med Scrive

Esign Scrive
Scrive och Blikk ingår partnerskap för att förenkla signeringen av avtal, offerter och andra typer av dokument i Blikks molnbaserade affärssystem.

Blikk har integrerat Scrive eSign för e-signering av alla typer av pdf-dokument.

”Våra kunder använder Blikk för viktiga affärsuppgörelser och partnerskapet med Scrive förenklar och förbättrar dessa delar väsentligt. Tillsammans har vi hittat ett upplägg där vi inte krånglar till det för kunderna, utan erbjuder tjänsterna integrerade och klara redan från start. För oss är det viktigt att ständigt hitta nya lösningar som hjälper våra kunder att jobba mer effektivt och minska deras administration” säger Mikael Gramer, VD Blikk.

”Vi är väldigt glada för partnerskapet med Blikk. Både Scrive och Blikk strävar efter att vara så kundnära som möjligt och ge slutanvändaren en bra upplevelse. Integrationen är mycket välgjord och åstadkommer just det – en snygg och enkel signerings-upplevelse som kommer bland annat förenkla deras avtalshantering” säger Mathias Björlin, Partner Manager på Scrive.

​Scrive är den nordiska marknadsledaren inom lösningar för dokument-livscykeln som e-signering och digital identifiering. Företag och organisationer i över 40 länder använder Scrives e-signerings- och eID-lösningar för att signera, verifiera och hantera dokument. Alla signerade dokument förseglas med en digital signatur via blockkedjeteknik.

Läs mer om hur du kan jobba med e-signering i Blikk.
Avtalshantering med e-signering 
Skicka offerter för e-signering 

Upptäck fördelarna med Blikk!