Blikk går in som guldsponsor till Piteå Summer Games

Blikk går in som guldsponsor till Piteå Summer Games 2023

Blikk kan nu stolt berätta att de går in som guldsponsor till Piteå Summer Games 2023. Genom partnerskapet vill Blikk bidra till en minnesvärd och givande upplevelse för alla deltagare och samtidigt främja en positiv utveckling i Piteå.

– För oss är det viktigt att stötta lokala föreningar som delar vår vision om att skapa en meningsfull fritid för barn och ungdomar. Det känns därför självklart att stötta Piteå Summer Games, som förenar över 800 ungdomslag från 15 nationer runt sporten som ligger dem varmast om hjärtat, säger Kersti Bergström, vd på Blikk.

Rekordstort intresse

Piteå Summer Games är Sveriges näst största fotbollsturnering för ungdomar. Inför sommarens turnering har antalet lag ökat med 28 procent, vilket är ett rekord. Blikk är glada över att vara en del av årets fotbollsfest.

– Vi ser fram emot att staden fylls med förväntansfulla ungdomar, föräldrar och ledare som skapar minnen för livet under Piteå Summer Games, säger Kersti Bergström.

Piteå Summer Games välkomnar Blikk som en värdefull samarbetspartner och ser fram emot att tillsammans skapa en oförglömlig turnering för deltagarna.

– Från Piteå Summer Games sida känns det roligt att få ett nyförvärv som Blikk i laguppställningen. Vi längtar till mängder av fantastiska fotbollsmatcher och att världen återigen ska mötas i Piteå, säger Anna Bogren Dalberg, Tournament manager på Piteå Summer Games.