Blikk Byrå - det smarta byråstödet

Blikk Byrå ger dig full koll på tidredovisning, fakturering och löneunderlag  – både för dig som redovisningsbyrå och för dina kunder. I det molnbaserade byråstödet kan du hantera alla dina bevakningslistor och uppdrag samt uppnå kundkännedom med Blikk KYC & AML. Dessutom kan du förenkla samarbetet med dina kunder via partnerportalen.

 

Få full överblick och kontroll över din byråverksamhet

 • Minska administrationen
 • Effektivisera din byrås arbetssätt
 • Få full koll på alla uppdrag och timmar
 • Öka debiteringsgrader
 • Frigör mer tid för rådgivning
 • Analysera och utvärdera
 • Förenkla samarbetet både internt och med dina kunder
 • Uppnå kundkännedom med Blikks molnbaserade KYC & AML-lösning

Är du en mindre byrå med upp till två användare? Då kan du använda all funktionalitet i Blikk Byrå – helt kostnadsfritt!

Nyhet i Blikk Byrå: KYC & AML-lösning

Nu utökar vi Blikk Byrå med en molnbaserad KYC- och AML-lösning som hjälper din byrå att uppnå kundkännedom och leva upp till kraven i penningtvätts-lagen.

Med vår lösning kan du arbeta i ett sömlöst flöde under hela KYC- och AML-processen, från allmän riskbedömning till bevakning, händelser och avvikelser samt rapportering.

KYC & AML-dashboard

Organisera

Slipp papperslappar, anteckningsblock och filer! Organisera istället alla dina kunder, uppgifter och avtal i ett och samma system. 

Planera

Planera uppdrag och få full koll på allt som behöver och göras när. Gör tidsestimat och rapportera både intern och fakturerbar tid. 

Samarbeta

Effektivisera din byrås arbetssätt, både internt och med era kunder. Spara tid och onödig adminstration genom att jobba mer digitalt och standardiserat. 

Analysera

Använd rapporter och analysverktyget för att följa upp viktiga nyckeltal. Få samtidigt en inblick i hur dina medarbetare använder sin tid. 

Några av funktionerna i Blikk Byrå 

Uppdragshantering

Med uppdragshanteringen i Blikk får du full koll på alla pågående och utförda uppdrag, som hanteras på ett ställe. Arbeta med både löpande och fasta priser samt återkommande fakturering.  

Läs mer om uppdragshantering.

KYC & AML

Med hjälp av Blikks molnbaserade KYC & AML-lösning kan du leva upp till kraven i penningtvättslagen och arbeta i ett sömlöst flöde under hela processen, från allmän riskbedömning till kundkännedom, bevakning, händelser och avvikelser samt rapportering. 

Läs mer om KYC & AML.

Fakturaunderlag

Ta rätt betalt för rätt uppdrag. Med Blikk missar du inga upparbetade timmar, kostnader eller påslag eftersom allt finns samlat på ett ställe. Skapa ett komplett fakturaunderlag och skicka det direkt till ditt ekonomisystem för fakturering.

Läs mer fakturaunderlag.

Resursplanering & resursstyrning

Få en fullständig översikt över din byrås resursplanering, samtidigt som du säkerställer att uppdrag blir klara i tid.

Läs mer om resursplanering.

Kontakt- & kundregister

I ett smart register får du koll på alla dina kontakter och vad du har för relation till dem. Med inbyggt GDPR-stöd får du också hjälp att behandla uppgifterna på ett korrekt sätt. Lägg in nya företag och viktiga kontaktpersoner direkt via Blikks mobilapp, även när du är på resande fot och inte har en dator till hands.

Läs mer om kontaktregister och kundregister.

Dokumentdelningsyta

Lägg upp och dela t ex årshandlingar och andra viktiga dokument. Skapa och behörighetstyr dokumentmappar och få mejlnotiser. Din kund kan se och läsa dokument som du har delat samt ladda upp och dela underlag med dig som byrå. Via meddelandefunktionen kan ni även underlätta kommunikationen sinsemellan. Alla filer är säkra och ingen obehörig kan läsa dem.

 

Anståndslistor

Anståndslistor underlättar processen vid ansökan om byråanstånd. Välj personer från ditt kontaktregister och exportera en komplett anståndslista som kan laddas upp i Skatteverkets e-tjänst för byråanstånd.

Läs mer om anståndslistor.

Bevakningslistor

Bevakningslistor och bevakningspunkter hjälper er byrå att håll koll på vad som ska göras och när, för alla era kunder. Håll era deadlines och säkerställ att allt flyter på som det ska!

Läs mer om bevakningslistor.

Löneunderlag

Underlätta lönehanteringen. När alla registrerade timmar, resor och utlägg är attesterade kan ni skapa en komplett lönefil för export till ert lönesystem (Visma Lön, Fortnox Lön, Kontek Lön, Crona Lön, Hogia Plus och PAXml).

Läs mer om löneunderlag.

BI & Analysverktyg

Få full inblick i din verksamhet och ta välinformerade beslut med hjälp av realtidsgenererade rapporter, i ett smart analysverktyg.

Läs mer om analys och rapporter.

Säljstöd & offertverktyg

Lägga upp en säljtavla samt skapa och följ affärsmöjligheter genom hela säljprocessen. Med det smidiga offertverktyget kan du även skapa och skicka offerter till dina kunder för e-signering.

Läs mer om säljstöd och offertverktyg.

Samarbeta med dina kunder

Underlätta samarbetet med dina kunder! I kundportalen kan du som byrå se och sakgranska era kunders (som använder Blikk) tidrapporter, kvitton och utlägg. Ni kan även exportera färdiga lönefiler för import till lönesystemet och dela viktiga dokument och årshandlingar med kunderna.

Läs mer partnerportalen.

Tidredovisning

Flexibel tidredovisning på artiklar, aktiviteter och uppdrag med t ex löpande, fast pris och återkommande betaltillfällen. Du kan även rapportera intern tid och frånvaro. Tidrapporteringen kan göras både på datorn och i mobilappen.

Läs mer om tidrapportering.

Avtalshantering med e-signering

Lägg upp och håll koll på dina avtal i Blikk. Jobba med behörighetsstyrning samt skicka avtal och andra viktiga dokument för e-signering till flera olika parter. Blikk tillhandahåller e-signering via Scrive & BankID.

Läs mer om avtalshantering.

Rapporter

Följ upp, utvärdera och analysera med hjälp av ekonomiska översikter och rapporter.

Läs mer om rapporter.

Kvittohantering

Slipp alla kvittohögar en gång för alla. Registrera dina utlägg digitalt och fota kvitton med Blikks mobilapp. Du kan välja om utlägget ska kopplas till en order och faktureras vidare till kund eller om det är privat och ska inkluderas i löneunderlaget. Kvitton och utlägg skickas direkt för attest till attestansvarig.

Läs mer om kvittohantering.

Integrationer

Med Blikks smarta integrationer slipper du onödigt dubbelarbete och manuell hantering. Blikk är integrerat med Fortnox, Visma eEkonomi, Visma Administration och Björn Lundén. Du kan även exportera kompletta lönefiler, färdiga för import till alla de vanligaste lönesystemen.

Läs mer om integrationer.

Licenser för Blikk Byrå

Medlemmar i FAR och Srf konsulterna erhåller rabatt
på licenskostnaderna för Blikk Byrå.*

Blikk Byrå - Free

Jobbar du på en mindre byrå?
Byråer med max 2 användare kan använda Blikk Byrå helt kostnadsfritt

* För att kunna använda Blikk krävs minst en TOTAL licens.
För att kunna nyttja medlemsrabatten måste ni meddela oss, rabatten gäller från och med den dag
som vi har kunnat verifiera ert medlemsskap.

Tilläggstjänster

Glöm inte bort att komplettera med våra smarta tilläggstjänster:

KYC & AML

Blikks molnbaserade KYC & AML-lösning hjälper ekonomibyråer att leva upp till kraven i penningtvättslagen och arbeta i ett sömlöst flöde under hela processen, från allmän riskbedömning till kundkännedom, bevakning, händelser och avvikelser samt rapportering.

Pris: 179-199 kr / år / slutkund som det görs en KYC på, läs mer.

Kvittotolkning

Minska den manuella kvittohanteringen ytterligare. Kvittotolkningen fungerar i desktop och mobilappen och läser in datum, belopp och moms. Med tid lär sig tolkaren att känna igen samt föreslår hur olika typer av kvitton ska konteras.

Pris: 99 kr / månad och företag.*

*Upp till 100 tolkningar per månad.
Extra tolkningar utöver detta debiteras i efterhand 1,50 kr/styck.

E-signering

Med tilläggstjänsten e-signering kan du skicka ut uppladdade avtal och dokument för signering. Ställ in behörigheter och ange vem eller vilka som ska signera dokumentet och i vilken ordning. E-signeringen görs via Scrive eller BankID.

Pris: 9-40 kr/signering, beroende på hur många signeringar man köper samtidigt.

SMS

Blikk erbjuder en integrerad SMS-tjänst som gör det möjligt att skicka textmeddelanden till dina medarbetare. Perfekt för dig som upplever att de anställda glömmer bort att rapportera interntid, frånvaro och arbetad tid i projekt.

Pris: 1 kr / st, köps i jämna hundratal.

”En av de bästa sakerna med Blikks byråstöd är användarvänligheten, sedan vi började med systemet har det varit väldigt få frågor från personalen.”

– Maria Ahlqvist, Västerås Revision, användare av Blikk Byrå

Letar du efter ett system till dina kunder?

Har du kunder som jobbar i Blikk har du alltid kostnadsfri tillgång till Blikks Partnerportal.

 • Spara tid och jobba på ett standardiserat sätt med dina kunder som använder Blikk 
 • Förenkla hanteringen av tidrapporter, kvitton, utlägg och löneunderlag
 • Minska risken för felinmatningar, slipp stansning och dubbelarbete
 • Sakgranska dina kunders attesterade tidrapporter och kvitton
 • Analysera med rapporter

Bli byråpartner

Genom att teckna ett byråpartneravtal med oss har du bland annat möjlighet att ta del av provisioner och rabatterade priser när du tipsar dina kunder om Blikk. Via vårt fördelaktiga partnerupplägg kan du som byrå öka dina intäkter samt förbättra samarbetet med dina kunder.

Demo av Blikk Byrå

Här berättar vi mer om hur du kan använda vårt smarta byråstöd:

Kolla in våra filmer i hjälpcentret för att lära dig mer om hur du kommer igång med Blikk Byrå.

Läs mer om hur vårt byråstöd hjälper redovisningsbyråer

resursplanering

BLOGG

Blikk utökar sitt byråstöd med KYC & AML-lösning

Hösten 2023 lanserar Blikk en molnbaserad lösning som hjälper ekonomibyråer att uppnå kundkännedom.

CASE

Norengs Redovisningsbyrå

Byråchefen Linda Asplund driver Norengs redovisningsbyrå i Gävle – ett familjeföretag sedan 60 år. Med hjälp av Blikk jobbar de mer effektivt i digitala flöden…

Blikk-teamet

BLOGG

Blikk Byrå blir kostnadsfritt för små byråer

Nu erbjuder vi Blikk Byrå helt kostnadsfritt och utan tidsbegränsning för mindre byråer med 1-2 anställda (användare) i Sverige…


Några av våra supernöjda Blikk-kunder

JDG revision
JDG revision
Elite Accounting
Mero Rekrytering