Blikk accelererar tillväxttakten och ska rekrytera tio nya medarbetare

Blikk utvecklar molntjänster som hjälper företag att minska administrationen, spara tid och öka lönsamheten. 

-Vi har haft ett rekordår på många sätt och har bara under 2021 ökat vår omsättning med 65 procent och 8000 användare säger Kersti Bergström, VD på Blikk. Vårt engagerade team står bakom framgången och nu söker vi fler kollegor som vill vara med i nästa fas av vår tillväxtresa. 

 För att möta den ökade efterfrågan samt fortsätta erbjuda förstklassig service och vidareutveckla sina produkter, ska Blikk under 2022 rekrytera ett tiotal nya medarbetare bl a seniora och juniora utvecklare, testare, UX/UI designer, säljare och användarstöd. 

– Ett starkt team är en förutsättning för att vi ska lyckas med våra högt satta mål! Vi vill bygga en användarupplevelse i absolut världsklass och i vår typ av bolag behövs det kompetenser och talanger inom en mängd olika områden, säger Kersti Bergström.  

Blikk, vars molntjänster används av företag inom en mängd olika branscher, från bygg och hantverk till IT, marknadsföring och redovisning, har under de senaste åren vuxit i snabb takt och attraherat tusentals kunder över hela Sverige. På sikt finns det även planer att expandera på nya marknader inom Europa. 

I dagsläget jobbar 23 personer inom Blikk. Majoriteten arbetar från huvudkontoret i Piteå, men företaget har även medarbetare som jobbar på distans från Boden och Stockholm.

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!