Bli partner

Är ni ett redovisningsföretag som vill utvecklas med era kunder?

Ansök här

Spara tid för både dig och dina kunder

Som Blikk-partner kan du erbjuda dina kunder ett komplett och kraftfullt affärsverktyg som minskar dubbelarbete, ger full koll på alla kontakter, affärer, projekt, uppdrag och timmar. Tack vare vår smarta partneringång och den sömlösa integrationen mot både Visma eEkonomi och Fortnox sparar du dessutom snabbt in tid och pengar, för både dig och dina kunder.

Allt i ett och samma system

När majoriteten av dina kunder jobbar i ett och samma system slipper du uppstartstiden som det innebär att ”switcha” mellan olika system. Använd istället Blikks partneringång för att se alla dina kunder.

Sömlös integration mot Fortnox & Visma

Blikk fungerar utmärkt som ett fristående system, men med våra integrationskopplingar får du ett helt integrerat affärssystem, med stöd för hela projektprocessen. Från nytt projekt och kund, till rapportering av tid, maskiner, material, resor, traktamenten, utlägg, följesedlar och leverantörsfakturor. På så sätt får du möjlighet till en exakt och enkel ekonomisk resultat- och projektuppföljning.

Läs mer

"Genom Blikks Partnerportal kan jag på ett enkelt sätt hämta och importera information från ett kundföretag för bl.a. lönebearbetning"

thumb_01_90_90

Malin Mäntyranta

Kontorschef, MONEY

"Med Blikks partnerportal har vår löneadministration blivit mer digitaliserad och effektiv. Kunden uppdaterar själv portalen och vi hämtar informationen fotad, konterad och klar. Smidigt både för oss och för vår kund!"

thumb_01_90_90

Erika Gabrielsson

Redovisningsassistent, SESEK

Slipp alla lösa kvitton!

Slipp alla kvittohögar och tappade kvitton! Med Blikk i mobilen kan man hantera sina utlägg direkt på plats. Genom att fota kvittot kan man vara säker på att få med alla kostnader, och du slipper besväret med att gå igenom kvittohögen varje månad.

Minska hanteringen av tidssedlar

Tack vare Blikk licens ”Light” (endast 19 kr/månad) kan du erbjuda dina kunder ett enkelt men kraftfullt tidrapporteringsverktyg för rapportering av enkel tid, det vill säga interntid och frånvaro (ej mot projekt/arbetsorder). Det här minskar hanteringen av tidssedlar för dina kunder och effektiviserar er lönehantering.

Partnerportalen

Här kan du jobba med alla din Blikk-kunder på ett och samma ställe

Här presenteras alla dina klienter. Klicka på den klient du vill arbeta med.

Här presenteras löneunderlag för vald klient

Här presenteras attesterade utlägg för vald klient

Här presenteras kvitton för vald klient

Om din klient aktiverat extern sakgranskning så listas dessa utlägg här

I den detaljerade vyn kan du ta del av det digitala kvittot och även korrigera eventuella felaktigheter

I den detaljerade vyn kan du ta del av det digitala kvittot och även korrigera eventuella felaktigheter

Våra olika partnerupplägg

Som partner får du återkommande provision på samtliga abonnemangstjänster under hela avtalstiden för de slutkunder vars konto är aktivt och kopplat till dig som återförsäljare. Du kan enkelt hjälpa dem genom eget kostnadsfritt inlogg och ha tillgång till nödvändig information när du vill.

 

Kontakta oss för mer information kring våra partnerupplägg

Är Du intresserad av att bli Blikk partner?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort