OM BLIKK

Vi hjälper våra kunder att minska administrationen, skapa tid och öka lönsamheten.

Blikk är ett snabbväxande produktbolag baserat i Piteå. Våra smarta molntjänster används dagligen av tiotusentals användare inom många olika branscher.

Blikk-teamet - februari 2023

Vår vision

Vad är det vi ofta har för lite av? Vad är det finaste man kan ge?
Vad går fort när man har kul?

Blikk har en superkraft som genomsyrar allt vi gör och som är lika värdefullt för medarbetare och kunder.

Goda anledningar att trivas

När vi skapar tid för allt utanför jobbet blir vår tid på jobbet mer effektiv, rolig och utvecklande.

Därför handlar våra förmåner till stor del om att skapa tid för livet i stort, och att göra tiden på Blikk mer värdefull.

Möt vårt team

Blikk-teamet består av en grupp vassa specialister som jobbar med allt från systemutveckling till användarstöd, sälj och marknad. Majoriteten arbetar från huvudkontoret i Piteå, men vi har även ett kontor i Luleå, en hub i Stockholm och medarbetare som jobbar på distans från Boden, Göteborg och Åre.

Ekonom till snabbväxande Blikk

Våra produkter

Blikk är ett flexibelt system som hjälper företag att minska administrationen, skapa tid och öka lönsamheten. Det finns flera versioner av Blikk – välj den som passar ert företag bäst.

Möt våra kunder

Blikk används dagligen av tiotusentals användare som är verksamma inom en mängd olika branscher. Våra kunder arbetar bland annat med IT, marknadsföring och kommunikation, entreprenad, bygg och hantverk samt redovisning och revision, för att bara nämna några.

invencon-mechanical

Möt några av oss som jobbar här

VI SOM JOBBAR HÄR | UTVECKLING

Jonas Lindberg

Vår trumspelande utvecklare Jonas Lindberg ser till att Blikk ständigt utvecklas med nya funktioner som underlättar vardagen för våra kunder. Det händer även att han byter ut trumpinnar och tangentbord mot skiftnyckel, för att skruva i bilen!

VI SOM JOBBAR HÄR | SÄLJ

John Ericson

Med stort engagemang och driv ser John Ericson till att våra kunder får den bästa lösningen för just deras behov. Johns enorma driv visar sig inte enbart på jobbet, utan även på padel- och bowlingbanan samt i löpspåret!

VI SOM JOBBAR HÄR | PRODUKT

Hanna Gideonsson

Vår produktspecialist Hanna Gideonsson har ett finger med i det mesta på Blikk. När hon inte är med och utformar nya funktioner eller agerar bollplank för säljarna, klurar hon på vilka lekar som ska vara med på vår nästa AW!

VI SOM JOBBAR HÄR | UTVECKLING

Jocke Eman

Som driftansvarig är Jocke Eman den som ser till att Blikk alltid är up and running. Han är däremot en man med många strängar på sin lyra, då han på fritiden ägnar mycket tid till att musicera och spela in låtar i sin studio!

VI SOM JOBBAR HÄR | ANVÄNDARSTÖD

Annika Pettersson

Med ett leende på läpparna ser vår supportchef Annika Pettersson till att kunderna alltid får bästa tänkbara hjälp. Lika duktig är hon på att höja stämningen bland kollegorna – en glädjespridare av rang, helt enkelt!

VI SOM JOBBAR HÄR | SÄLJ

Johannes Östrén

Som kundansvarig för ekonomibyråer är vår skoterkörande skåning, Johannes Östrén, den som ser till våra kunder inom revisions- och redovisningsbranschen får den bästa lösningen för deras behov.