Mobilapp

Ladda ner Blikks mobilapp och ta med dig kontoret i fickan. Det molnbaserade affärssystemet gör det enklare än någonsin att sköta tidredovisningen, hantera projekt och uppgifter samt fota och registrera kvitton med mobilen.

Underlätta vardagen med Blikks mobilapp

 • Använd appen för tidredovisning – rapportera närvaro, frånvaro, semester och resor
 • Fota och registrera kvitton direkt i mobilen
 • Mobil projekthantering för dig som är ute hos kund eller jobbar på fältet
 • Åtkomst till uppgiftstavlor med checklistor, etiketter och bilagor
 • Säljstöd med kontaktregister och säljtavla
 • Engelskt språkstöd
 • Kompatibel med iPhone och Android-enheter
Ladda ner Blikk Business Ladda ner Blikk Business

Full koll på dagens arbetsuppgifter

startsidan får du en god överblick av de uppgifter som ska göras under en specifik dag och vecka, perfekt för konsulter som är ute hos kund eller hantverkare som arbetar på fältet. Via startsidan kan du även komma åt favoritmarkerade projekt och tillhörande uppgiftstavlor, artiklar, följesedlar, anteckningar och filer.

Enkel tidrapportering i mobilappen

Blikk förvandlar tidrapporteringen från ett nödvändigt ont till ett rent nöje. I mobilappen kan du enkelt registrera arbetstid på projekt eller enskilda uppgifter. Använd stämpelklockan eller tidrapportera dag-, vecko- eller månadsvis. Du kan även registrera interntid, frånvaro, resor samt göra ledighetsansökan och sjukanmälan.

”Vi har en hel del medarbetare med begränsad teknikvana, men även för dem går det bra att tidrapportera via Blikks mobilapp”

– Henrik Haltorp, InduMate Karlstad, användare av Blikk Pro

Fota och registrera kvitton

Slipp kvittohögarna en gång för alla. Med Blikk hanterar du dina kvitton och utlägg när inköpet har gjorts. Du kan enkelt fotografera och registrera kvitton direkt i mobilen. Därefter skickas det automatiskt till attestansvarig person för godkännande.

Genom att aktivera tilläggstjänsten kvittotolkning kan du minska den manuella kvittohanteringen ytterligare. I samband med att du fotar av kvitton läser tolkningen in datum, belopp och moms. Med tid lär sig kvittotolkaren att känna igen samt föreslå hur olika typer av kvitton ska konteras.

Fota och registrera kvitton med mobilen

Hantera dina projekt i appen

Med mobilappen får du full koll på företagets projektplanering, var du än befinner dig. Du kan enkelt skapa projekt som förses med uppgiftstavlor och checklistor. Är det fler medarbetare som ska delta i projektarbetet kan du bjuda in dem för att underlätta samarbetet. Därefter kan samtliga deltagare registrera tid, artiklar och resor mot det specifika projektet.

 

Full koll på tid och projektekonomi

I projektkorten kan du enkelt navigera mellan olika flikar för att få full koll på samtliga aspekter av dina projekt. Via översiktsvyn för tid kan du exempelvis se arbetad tid och fakturerbar tid samt göra egna tidskalkyler. Under ekonomi får du en god överblick av resultat, intäkter och kostnader i ett specifikt projekt. Du har även möjlighet att omgruppera artikeltyper för intäkter och kostnader till egna kalkylposter samt göra budgetar!

Inga fler uppgifter som faller mellan stolarna

Uppgiftshanteringen i Blikks mobilapp säkerställer att inga uppgifter glömts bort. Via översiktsvyn får du en god överblick av vilka uppgifter som är pågående, närmar sig slutdatum, kommande, försenade eller färdiga.

Med hjälp av uppgiftstavlorna blir det enklare att strukturera och planera större uppgifter. Börja med att skapa kolumner som är anpassade efter ditt företags arbetsflöde, exempelvis Att göraPåbörjat och Slutfört. Därefter fyller du kolumnerna med de uppgifter som ska göras.

Uppgifterna kan bland annat förses med datum, checklistor, etiketter och bilagor. Du kan även lämna kommentarer och kommunicera med dina kollegor samt registrera tid direkt på uppgifterna.

Kontaktregister

Tack vare Blikks kontaktregister har du alltid tillgång till dina kontakter, kunder och medarbetare.  För att du snabbt ska kunna komma i kontakt med personen har varje kontaktkort försetts med klickbara länkar som triggar ett nytt mejl, ett telefonsamtal eller ett sms.

Håll koll på dina affärer – även när du är på språng

Se alla dina pågående och planerade affärer, och hantera dem i den smarta säljtavlan, även när du inte har en dator till hands. Här får du snabbt en tydlig överblick över vilka kunder som behöver kontaktas, och vad du behöver göra för att kunna flytta affären till nästa steg i säljprocessen. Genom att svepa affärsmöjligheten till höger eller vänster kan du enkelt justera vilken status den har i er säljprocess.

Passar för

Blikks mobilapp passar företag inom en mängd olika branscher och kan användas av alla medarbetare, oavsett position. Appen används för bland annat tidrapportering av organisationer verksamma inom marknad, bygg och bemanningsföretag.

Bransch

 • Konsult & IT
 • Bygg & Entreprenad
 • Rekrytering & Bemanning
 • Marknad & Kommunikation
 • Ekonomi & Redovisning

Anställd

 • Se dina uppgifter för dagen och vilka som är försenade
 • Tidrapportera mot projekt och uppgifter
 • Fota dina kvitton och registrera utlägg
 • Tillgång till kontaktregister
 • Överskådlig projektplanering och projekttavla

Arbetsledare/projektledare

 • Informera och kommunicera med dina anställda
 • Tilldela projekt direkt via mobilen
 • Se status på pågående och avslutade affärer
 • Överskådlig projektplanering och projekttavla
 • Kontoret på fickan – var du än är

Vill ditt företag dra nytta av Blikks mobilapp?

redovisningsbranschen trender

BLOGG

Fyra funktioner en bra mobilapp för tidrapportering måste ha

Apparna har vunnit kampen mot stämpelklockor och Exceldokument när det ska tidredovisas. Men vad borde man egentligen kräva av en mobilapp för tidredovisning? Det reder vi ut här.

peter bergkvist tromb

BLOGG

Så underlättar du tidrapporteringen för dina anställda

Tidrapporteringen ses av många anställda som ett nödvändigt ont. Här har vi samlat en handfull tips som hjälper dig i ledande ställning att underlätta tidrapporteringen för dina medarbetare!

resursplanering

BLOGG

Bästa appen för tidrapportering – här är företagens tips

En noggrann och effektiv tidrapportering kan vara skillnaden mellan ett plus- och minusresultat för ditt företag. Chanserna att lyckas ökar markant med en bra och lättanvänd mobilapp för tidrapportering.